25 questions tag

Lieve lezers, ik was opzoek naar een leuke tag om te doen. Ik vond het wel weer eens tijd om een tag te doen op mijn blog. Ik kwam de 25 questions tag tegen op de blog van Vera Camilla. Vandaag wil ik deze voor jullie beantwoorden.

 

 1. Heb je huisdieren?
  Ja zeker, ik heb momenteel twee katten in huis. Helaas zijn de ratjes een tijd geleden overleden.
 1. Noem 3 dingen die het dichtsbij je zijn
  Mijn laptop, 1 van mijn katten en de computer van mijn vriend dit aangezien dat ik aan zijn bureau aan het werk ben. Dit komt omdat hij op het moment even mijn bureau nodig had.
 1. Hoe is het weer nu
  Koud, maar gelukkig geen regen of sneeuw. Het is helaas winter en hier heb ik echt een hekel aan. geef mij maar snel weer de zomer.
 1. Rij je? En o ja heb je wel eens een ongeluk gehad?
  Ja zeker, ik heb zelfs mijn eigen auto. Of ik een ongeluk heb gehad? Ik wil het niet echt een ongeluk noemen. Helaas heb ik met mijn vorige auto wel half in de sloot gelegen. Oeps, maar dit gebeurd me niet nog een keer haha
 1. Hoe laat was je van ochtend wakker?
  Dit was om kwart over tien als ik het goed heb. Mijn dagen en nachten lopen de laatste tijd een beetje raar. Op bepaalde dagen kom ik pas om 1 uur uit bed dus voor mij was dit mooi op tijd.
 1. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht
  Dit was gister ochtend rond 11 uur. Normaal douche ik altijd in de avond maar dit kwam wat beter uit door omstandigheden.
 1. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
  Dat was afgelopen dinsdag, ter afleiding heb ik de film Fun with dick and jane gekeken. Helaas kon ik niet altijd overal de humor van inzien.
 1. Wat staat er in je laatste smsje?
  mijn laatste smsje? Toevallig krijg ik af en toe nog smsjes van vodafone dat mijn nieuwe factuur klaar staat dus dit is dan ook mijn laatste smsje.
 1. Wat is je ringtone?
  Geen idee hoe dat nummer heet, het is een of ander vaag duits nummer. Hoe deze als mijn beltoon is gekomen weet ik niet. maar elke keer als ik gebeld word schrik ik er van omdat ik het nummer nooit herken en nooit door heb dat ik gebeld word.
 1. Ben je wel eens in een ander land geweest?
  Ik ben jaren lang naar Oostenrijk op vakantie geweest, nu ik samen met mijn vriend ga ben ik de afgelopen twee jaar naar Luxemburg op vakantie geweest.
 1. Hou je van sushi?
  Ik heb geen idee, ik heb het nog nooit gegeten. Ik vind het er in ieder geval niet lekker uit zien.
 2. Waar doe je boodschappen?
  De meeste boodschappen haal ik bij de ALDI, af en toe ga ik ook nog naar de Lidl of de Albert Heijn.
 3. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
  Echt medicijnen wil ik het niet noemen. Ik heb wel eens slaap tabletten gehaald bij de kruidvat omdat ik al een aantal weken niet goed kon slapen en ik er heel er onder begon te lijden helaas. Ik heb dit toen een paar dagen gedaan en sinds dien gaat het gelukkig weer goed.
 1. Hoeveel broers en zussen heb je?
  Ik heb 1 broer en verder niet.
 2. Heb je een computer of laptop?
  Alleen gebruik ik mijn computer niet en is deze dan ook niet aangesloten. Ik gebruik altijd mijn laptop deze is een stuk sneller en makkelijker dan een vaste computer vind ik.
 1. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?
  Ik word alweer 25 dan. Gelukkig duurt dit nog een behoorlijke tijd.
 2. Draag je een bril of lenzen?
  Geen van beide.
 3. Verf je je haar?
  Ja dit doe ik ongeveer twee keer per jaar. Soms iets vaker. Ik verf mijn haren nu al 10 jaar ongeveer.Ik ben begonnen met het verfen van mijn haar toen ik naar de eerste klas ging.
 4. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?
  Vandaag niet zo heel veel meer. Aangezien het al avond is. Zodra jullie dit artikel lezen is het vrijdag en ben ik zelf op dit moment bij mijn vrijwilligerswerk. Hierna ga ik eten bij mijn ouders en dan naar huis en waarschijnlijk doe ik dan helemaal niks meer.
 1. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
  Dit was helaas gisteren.
 2. Wat is je favoriete pizzabeleg?
  Dat hang af van waar ik eigenlijk zin in heb. Ik hou van margeritha, salama, mozarella, quattro stagioni. Deze soorten neem ik eigenlijk het vaakst en vind ik dan ook het lekkerst.
 1. Eet je liever een hamburger of cheeseburger
  Bij de mac eet ik liever een cheeseburger maar als ik ze zelf maak dan heb ik liever gewoon een normale hamburger.
 2. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
  Dit doe ik geregeld als ik vakantie heb, gewoon een avondje met vrienden lekker gamen, bezig met mijn blog etc. Ik kan hier echt van genieten van zulke avonden en nachten. Even gewoon verstand op nul en lekker genieten.
 1. Wat is de kleur van je ogen
  Als ik het goed heb zijn deze blauw maar dat durf ik niet helemaal zeker te zeggen.
 2. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
  Ja hoor, over het algemeen wel, ik vind pepsi lekkerder dan coca cola, in pepsi zit veel meer prik ook en daar houd ik wel van.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat vinden jullie van deze tag?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *