#30DayBlogChallengeNL – 5 bloggers die ik volg

Lieve lezers, het is al weer oktober. De tijd vliegt voorbij voor mijn gevoel. Nog even en het jaar is al weer voorbij. Maar zoals iedere maandag heb ik vandaag voor jullie weer een artikel uit de #30DayBlogChallengeNL.

In dit artikel deel ik met jullie vijf bloggers die ik momenteel volg. Dit zijn er nog niet zo heel veel en wil ook graag meer bloggers leren kennen. Als jullie tips hebben laat het mij vooral weten. Wie weet volg ik jou dan binnenkort ook.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Één van mijn favoriete blogs is de blog van Carolien. Zij is de trotse eigenaresse van LiefsCarolien.nl

Ook volg ik de blog van Demi, Zij is de eigenaresse van creabealounge.wordpress.com\

En regelmatig breng ik een bezoekje aan Hilde zij is de eigenaresse van HillyBillyBeauty.nl

Natuurlijk volg ik ook de bekende bloggers zoals Kelly Caresse en Elise Joanne.

Ik lees nog wel meer blogs maar deze lees ik maar zelden. Deze zie ik dan voorbij komen op Facebook bijvoorbeeld. Natuurlijk wil ik nog meer blogs gaan volgen en lezen.  hebben jullie nog tips voor leuke blogs?

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel.

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *