#30DayBlogChallengeNL – Als ik de loterij win dan

Lieve lezers, het is weer maandag en dat houdt in dat ik voor jullie weer een artikel uit de #30DayBlogChallengeNL.  Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over wat ik zou doen als ik de loterij win.

Wat zou ik eigenlijk gaan doen als ik de loterij win. De eerste vraag die dan bij mij opkomt is om hoeveel gaat het? €5,- €10,- of gaat het om hoge bedragen. Nu kan ik heel makkelijk zijn, met kleine bedrage zal ik niet iets speciaals doen, dit zal waarschijnlijk uitgegeven worden aan boodschappen. Of we bestellen een keer lekker eten er van.

Zodra de bedragen hoger worden zou ik toch wat verder kijken, denk aan bedragen vanaf €100,-

In het begin zou ik eerst een keer nieuwe kleding kopen oor zowel mezelf als voor me vriend. Afhankelijk van hoe hoog het bedrag is zal de rest geïnvesteerd worden in de auto of auto’s.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Mocht ik de jackpot winnen dan zou ik zeker een mooi huisje kopen voor ons,deze zal dan helemaal verbouwd worden naar onze wensen. daarnaast zou mijn vriend een nieuwe auto krijgen. En zou ik even lekker los gaan met het winkelen van make-up en verzorgings-producten want hier kun je nooit genoeg van krijgen.

Natuurlijk gaat er ook geld  naar mijn ouders, broer en zwager. De rest wat we overhouden openen we een gezamelijke rekening voor hier kunnen we dan een keer van op vakantie of iets.

Daarnaast blijven we natuurlijk gewoon werken. Want hoeveel geld je ook hebt het blijft wel belangrijk dat je onder de mensen blijft. En als je werk leuk is dan blijf je dit ook met plezier doen heb ik het idee.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat zouden jullie doen als jullie de loterij winnen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *