#30DayBlogChallengeNL – Ik ben bang voor

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel uit de #30DayBlogChallengeNL. Vandaag ga ik jullie vertellen waar ik bang voor ben, Wil jij me dus een beetje beter leren kennen lees dan gezellig mee.

Vandaag ga ik jullie vertellen waar ik bang voor ben. Of dit wel zo handig is om vandaag te doen durf ik niet te zeggen aangezien het Halloween is. Ohoh als dat maar goed komt.

Het gene waar ik het bangst voor ben momenteel zijn spinnen, deze beesten vind ik zo eng dat ik negen van de tien keer het hele huis bij elkaar gil. Ik weet dat ze eerder bang zijn voor mij maar toch. De beestjes zijn of heel groot van die boerderij spinnen of ze zijn zo klein dat ik ze op een gegeven moment kwijt ben en daar houd ik ook niet van.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Daarnaast ben ik bang voor slangen, wespen en nog wel een paar insecten. Eigenlijk ben ik best een angsthaas als je het zo bekijkt. Hierdoor ben ik ook geen fan van Halloween. Het feit dat mensen je laten schrikken is voor mij genoeg. Ik schrik al zo snel. Mij niet gezien. Ik blijf wel veilig in mijn eigen huisje zitten vandaag en doe voor niets of niemand de deur open.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Waar zijn jullie bang voor? En wat vinden jullie van Halloween?

 

 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Haha heel herkenbaar dit! Al moet ik zeggen dat ik sinds een tijdje de spinnen zelf durf te vermorzelen met mijn schoen. Ik kan zelf ook heel slecht tegen muggen, niet dat ik er bang voor ben, maar meer dat ik ze altijd kwijt ben en dan als ik ga slapen ze weer overal hoor.

    • haha zelfs dat durf ik nog niet altijd, als ik een beetje geluk heb durf ik die hele kleintjes te vermorzelen maar iets groter nee dankje. hihi
      wel heel herkenbaar van die muggen, ik ben ze ook altijd kwijt en kruip dan maar heel ver onder de dekens zodat ik ze niet meer hoor.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *