#30DayBlogChallengeNL – Mijn eerste baantje

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie het laatste artikel van de #30DayBlogChallengeNL. Ik moet eerlijk bekennen ik heb niet alle artikelen gemaakt maar ik heb de leukste er voor jullie uitgehaald.30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Nu de maand december er weer aankomt staat mijn planning helemaal vol. Vandaar dat ik vandaag voor jullie het laatste artikel uit deze challenge heb. In dit artikel deel ik mijn eerste baantje met jullie.

Nu werkt iedereen als eerste baantje vaak in een supermarkt als vakkenvuller. Nu moet ik jullie teleurstellen want dit heb ik niet gedaan. Tot op vandaag heb ik nog nooit vakken gevuld.

Mijn eerste baantje was als oppas. Ik had een tweeling waar ik iedere zaterdag op paste en in de vakanties 3 a 4 dagen in de week. Ik vond dit fantastisch om te doen. Ik deed vaak leuke dingen en probeerde het altijd leuk te maken. Ik ging er altijd met plezier naar toe en kijk er dan ook met een glimlach op terug.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Eigenlijk is dit niet een heel spannend baantje maar het is wel iets heel anders dan vakkenvuller. En ben er dan ook heel blij mee dat ik deze kans heb gekregen.

Dit was eigenlijk alles over mijn eerste baantje. Heel veel meer kan ik hier niet over vertellen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat was jullie eerste baantje?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *