#30DayBlogChallengeNL – Naam van mijn Blog

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie het eerste artikel van de #30DayBlogChallengeNL. In dit artikel leg ik jullie uit waar de naam van mijn blog vandaag komt.

De naam Rustig Samen staat eigenlijk voor eigenschappen van mij. Zo houd ik erg van rust en kan ik erg genieten van het wandelen in de bossen. Of heerlijk buiten zitten buiten de bebouwde kom. Zelf ben ik opgegroeid op een oude boerderij en had ik daar alle rust en vrijheid. Hier kom ik nog wekelijks en ik kan dan echt genieten van de rust die je daar kan vinden.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Samen staat eigenlijk voor mijn vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid en samen leuke dingen doen. Daarnaast Staat Samen ook voor jullie lezers. Omdat ik mijn blog samen met jullie deel.

Hier is de naam van mijn blog ontstaan. Twee typische eigenschappen van mij. Waar ik ook erg trots en blij mee ben.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Waar komt de naam van jullie blog vandaan?

Advertentie:

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *