#30DayBlogChallengeNL – Tv Programma

Lieve lezers,het is weer maandag en dat houdt in dat ik vandaag een nieuw artikel met jullie deel van de #30DayBlogChallengeNL in dit artikel vertel ik jullie aan welk tv programma ik graag mee zou willen doen.

Het is weer de tijd van het jaar dat er allemaal nieuwe afleveringen van series op tv zijn. Echt veel tv series kijk ik zelf niet. maar de serie expeditie Robinson kijk ik wel. Echt een favoriet heb ik niet. ik vind het leuk om te zien hoe iedereen het individueel doet. Wat zijn eigenlijk de taken in de groep.

Wat mij dit jaar wel op viel is dat ze aankwamen en gelijk gaat het om eten. Natuurlijk is dit erg belangrijk maar zijn er niet meer dingen belangrijk? Persoonlijk zou ik kijken of het mogelijk is om iets te bouwen om van de grond te slapen met een evt dak er boven. Want als het gaat regen dan heb je een probleem lijkt mij.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Ik denk dat jullie nu wel begrijpen dat ik graag een keer aan dit programma mee wil doen. De opdrachten gaat het mij nog niet eens zozeer om. Maar meer om het overleven zonder luxe. Even helemaal tot jezelf komen. Ik denk dat dit ook ideaal is om even weer te beseffen in wat voor een luxe wij leven. Daarnaast leer je ook veel van jezelf en kom je jezelf erg tegen lijkt mij.

Bedankt voor het lezen van mij. Wat vinden jullie van het programma? Zouden jullie er aan mee doen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *