#30DayBlogChallengeNL – Verzamelingen en Obsessies

Lieve lezers, Het is weer maandag, en dat houdt in dat ik een artikel van de #30DayBlogChallengeNL heb voor jullie. vandaag wil ik het met jullie hebben over mijn verzamelingen en obsessies. Ben jij benieuwd of ik deze heb?

Laten we het eerst eens over mijn verzameling van vroeger hebben, ik spaarde vroeger namelijk clowns, ik had mijn hele kamer er mee vol staan en had zelfs een speciale kast er voor. Op een gegeven moment had ik rond de 200. Oeps een iets uit de hand gelopen verzameling zal ik maar zeggen. Naar een paar jaar heb ik deze weg gedaan en heb ik er nog een paar op zolder bewaard voor later. Dit zullen er ongeveer nog 20 zijn denk ik.

Later ben ik een soort van kleurpotloden gaan sparen. Elke keer als ik in een winkel kwam, kocht ik wel weer kleur potloden. Ik heb inmiddels een hele bak vol, vorig jaar heb ik deze uitgezocht en de lelijkste er uit gedaan en weg gegooid.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Tegenwoordig spaar ik boeken ik ben dol op lezen en ik kan er niet genoeg van hebben. Of dit echt verzamelingen zijn of uit de hand gelopen hobby’s wie zal het zeggen voor mij is dit een beetje het zelfde idee.

Obsessies heb ik gelukkig niet, in ieder geval niet dat ik weet.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog verzamelingen of leuke verzamelingen gehad?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *