#30DayBlogChallengeNL – Waar ik niet zonder kan

Lieve lezers, dit is al weer het ena laatste artikel uit deze serie. Volgende week komt het laatste artikel alweer online. In dit artikel wil ik jullie meer vertellen over de dingen waar ik niet zonder kan.30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Een tijdje geleden hebben jullie al kunnen lezen waar ik eigenlijk heel blij van word. Dit zijn teven ook dingen waar ik niet zonder kan.

Zo zou ik absoluut niet zonder mijn familie vriend en vrienden kunnen. Voor mij beteken ze heel veel en zou me dan ook niet kunnen voorstellen dat ik zonder hun zou zijn.

Daarnaast kan ik ook niet zonden mijn twee katten. Hoewel ik ze soms echt achter het behang kan plakken en ze vervloek zou ik niet zonder ze kunnen want je krijgt zoveel liefde van ze terug. En dit wint het toch altijd weer van hun streken.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn laptop, want dan zou ik geen artikelen meer kunnen maken. Maar dit is een praktisch item en heeft voor mij minder waarden dan mensen en dieren.

Ook heb ik nog een auto waar ik eigenlijk niet zonder kan. Want zonder mijn auto kan ik nergens naar toe en zal ik een stuk minder bij mijn familie, en vrienden zijn. Daarnaast zou ik ook niet makkelijk meer naar mijn werk kunnen en dit is ook wel belangrijk in mijn leven.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Eigenlijk zijn het wel een beetje de standaard dingen waar ik niet zonder kan. Maar ik denk dat dit ook wel de belangrijkste zijn. Waar kunnen jullie eigenlijk niet zonder?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *