#30DayBlogChallengeNL – Waar word ik blij van

Lieve lezers het is weer maandag en dat houd in dat ik weer een artikel voor jullie heb, zoals jullie weten ben ik momenteel bezig met de #30DayBlogChallengeNL. Iedere maandag plaats ik voor jullie een artikel uit deze challenge. Vandaag vertel ik jullie waar ik blij van wordt.

Er zijn eigenlijk best veel dingen waar ik blij van word. Zo wordt ik bijvoorbeeld al blij van het schrijven van artikelen voor jullie. Maar dit is natuurlijk niet alles.

Natuurlijk heb ik buiten het bloggen om ook veel dingen waar ik erg blij van wordt. Eigenlijk te veel om op te noemen maar vandaag deel ik de gene waar ik toch echt wel gelukkig van word.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Dit is natuurlijk vooral mijn vriend. Met hem kan ik lachen en huilen eigenlijk alles. Hij is gewoon mijn wederhelft en het klopt. Daarnaast wordt ik ook heel blij van muziek. Een dag geen muziek is een dag niet geleefd voor mij. Met alles wat ik doe heb ik muziek aan.

Verder wordt ik ook erg blij van het lezen van boeken en van het kijken van films. Of gewoon even heerlijk met familie of vrienden zijn dit mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje want ook familie en vrienden zijn erg belangrijk in mijn leven.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zoals jullie konden lezen wordt ik blij van best veel dingen. Waar worden jullie blij van?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *