#30DayBlogChallengeNL- Wat ik nog wil leren

Lieve lezers, het is weer een nieuwe week. Ik hoop dat jullie allemaal een goed weekend hebben gehad. Zoals elke maandag heb ik ook vandaag een artikel uit de #30DayBlogChallengeNL. Dit is tevens de laatste maand dat ik artikelen uit deze challenge maak. Dit houdt in dat er na dit artikel nog twee artikelen komen want daarna is het al weer december.30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik eigenlijk allemaal nog wil leren. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine dingen maar kunnen er ook grote dingen zijn. Natuurlijk ben je nooit uitgeleerd en zal ik dan ook nog heel veel gaan leren. En misschien onbewust ook wel wil leren.

Ik ga vandaag een paar dingen voor jullie op een rijtje zetten. Dingen die ik echt graag nog zou willen leren.

Zo wil ik bijvoorbeeld nog heel veel dingen leren koken. Echt een specifiek recept heb ik hier niet in. Ik kookte eigenlijk nooit nieuwe dingen, of grote dingen. Hier heb ik de afgelopen maand verandering in gebracht. Zo heb ik voor het eerst stamppot gemaakt en heb ik voor het eerst met mijn zwager samen een pasta pesto salade gemaakt.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Ook zou ik nog veel willen leren op het gebied van bloggen. Ik vind het erg leuk om te doen maar merk dat ik  nog veel kan leren. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met de foto’s leuker te maken. Elke keer leer ik weer bij en jullie zullen mijn proces hierin kunnen volgen door het lezen van de artikels en het zien van de foto’s.

Of ik nog meer wil leren? Ja zeker. Zo zit ik er over te denken om te leren op een heftruck te rijden. Wil ik heel graag leren motor rijden. En nog wel veel meer kleine dingen. Waar ik merkte dat vroeger me niks leuk leed, en niks wou leren is het nu toch echt wel andersom,

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Als ik er zo over nadenkt merk ik eigenlijk dat ik nog best veel wil leren. Hebben jullie nog dingen die je graag wil leren?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *