5 December ideeën

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Lieve lezers, aanstaande maandag is het zover dan is het 5 december. Veel van jullie zullen dan nog pakjes avond vieren of zullen dat in het weekend doen. Vandaag deel ik een paar leuke ideeën voor deze avond met jullie.https://nl.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Maandag is het zover, dan viert sinterklaas zijn verjaardag en zullen we allemaal verblijd worden met leuke cadeaus of gewoon een gezellige avond samen. Maar hoe kun je deze avond nog gezelliger maken dan hij eigenlijk al is. Ik deel vandaag met jullie een aantal leuke ideeën. Zelf vieren we helaas geen pakjes avond maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken.

Als je kleine kinderen hebt is het altijd leuk om de sint en zijn pieten uit te nodigen om even langs te komen en de cadeautjes te brengen. Echter kan hij niet bij iedereen langs komen.

Persoonlijk zou ik alle cadeaus bij de schoorsteen leggen. Of op de plek waar de kinderen hun schoen neer zetten. Dit hangt eigenlijk een beetje af van hoe je woning is. Daarna kun je één iemand aanwijzen die het eerste cadeau pakt en deze aan de gene geeft voor wie of hij is. En dan pakt de volgende een cadeau voor iemand. Dit is eigenlijk een beetje de standaard manier.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas
bron afbeelding: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Daarnaast kun je ook gaan dobbelen. Gooi je een bepaald cijfer. Vaak is dit de 6 dan mag je een cadeau pakken wat voor jou bestemd is. Echter is dit niet ideaal met kinderen want die zijn vaak wel ongeduldig. Dit raad ik dan ook alleen aan om met grote te doen. Met kinderen zou ik voor de eerste methode gaan.

Wat ook leuk is om met kinderen te doen is de cadeautjes verstoppen in huis. Ieder kind moet dan zijn of haar eigen cadeaus vinden want piet is ze een beetje verloren onder weg.

De avond kun je afsluiten met een leuke gourmet avond of een leuke spelletjes avond.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Vieren jullie pakjes avond? Zoja hoe vieren jullie dit?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *