Aankopen en Cadeaus

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin ik een aantal aankopen en cadeaus van de laatste tijd laat zien. De aankopen komen van verschillende winkels. 

De eerste aankopen en cadeaus die ik met jullie wil delen komen van aliexpress. Op deze site staan ontzettend veel leuke dingen voor een kleine prijs. Persoonlijk vind ik dit erg leuk om dingen eens uit te proberen. 

Deze pet heb ik gekregen van mijn vriend, Ik had er zelf ook al eens naar gekeken maar eigenlijk nooit aangeschaft omdat ik eigenlijk nooit een pet draag maar dit toch wel mooi kan zijn. 

Deze pet is ook van aliexpress en deze heb  ik aangeschaft omdat ik een pet wou om het eens te proberen. Deze pet is gewoon basic zwart en daardoor met alles te combineren. 


Ook deze komen van aliexpress af, deze heb ik ook gekregen van mijn vriend om eens te proberen of het wat was. En aangezien ik binnenkort toch een nieuwe nodig heb komen ze perfect op tijd om eens te proberen.

Verder ben ik nog even naar de Action geweest om een paar nieuwe items te halen die ik op had. 

Beide producten gebruik ik al een tijdje en aangezien ze op waren had ik nieuwe nodig. 

Mijn laatste aankopen die ik heb gedaan waren bij de lidl. Ik kom hier wekelijks en deze producten waren in de aanbieding. Dit was de reden dat ik deze heb gekocht om eens te proberen. Binnen kort komt hier nog een review van online. 


Dit is de geur Melon exotic fruit


Dit is de geur Lovely Mango
Echter had ik ook nog een nagellak gekocht in de kleur 9 Pastel pink. Deze kreeg ik helaas niet mooi op de foto.

Lieve lezers. Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Dit waren mijn aankopen en cadeaus van de afgelopen tijd.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *