Action Tag

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een tag, namelijk de Action tag. Ik zag deze tag voorbij komen op liefscarolien en besloot om deze over te nemen. Aangezien ik dol ben op de Action. Lezen jullie gezellig mee?

Hoe vaak ben je bij de action te vinden?
Dat is heel verschillend, Dit kan 1 keer in de  maand zijn maar ook 2 of 3 keer per week. Over het algemeen kom ik er tegenwoordig 1 keer per maand. Maar ik heb ook tijden gehad dat ik meerdere keren per week er kwam. Ik kocht niet altijd wat hoor.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de action?
Dit zal denk ik toch snel rond €10,- zijn ongeveer. Maar ik kan ook rustig voor maar een paar euro wat kopen hoor. Ik probeer alleen dingen te kopen die ik echt nodig heb op dat moment.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?
ik heb geen vaste producten die ik standaard elke keer meeneem. Wel haal ik ongeveer 1x in de twee maanden mijn wasmiddel en wasverzachter daar. Dit zijn toch wel vaste producten die ik daar haal. Helaas hebben zijn mijn favoriete wasverzachter niet meer. Hopelijk komt hij wel snel terug.

Wat is je grootste miskoop?
Volgendsmij heb ik niet echt een miskoop gedaan bij de action. Ik kan in iedergeval zo snel niets bedenken wat een miskoop geweest kan zijn of is.

Wat zou je doen als de action failliet zou gaan?
Dan gaan we gezellig naar een andere winkel denk bijvoorbeeld aan de bigbazaar. Dit vind ik ook een erg leuke winkel. Alleen ga ik hier niet vaak heen. Puur omdat deze in de stad zit. En ik dan toch snel geneigd ben om ook naar andere winkels te gaan etc.

Hoelang duurt een gemiddeld bezoekje?
Dit hangt af van of ik alleen kom voor dingen die ik nodig heb of om ook lekker rond te snuffelen. Vaak zit ik wel rond een kwartiertje denk ik. Natuurlijk ben ik er ook wel eens langer. Vooral als ik aan het shoppen ben voor een verjaardag.

Wat zijn jou laatste aankopen bij de Action?
Volgends mij is dat mijn make-up kastje. Ik heb bij de Action een kastje met laatjes gekocht. Ik denk dat dit mijn laatste aankopen waren. Of de producten uit de shoplog die jullie laatst online hebben zien komen.

sized_SAM_1852

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat zijn jullie laatste aankopen bij Action geweest?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *