AdventKalender voor Katten

Toen ik aan het kijken was om brokken te bestellen voor onze katten kwam ik deze ontzettend leuke advent kalender voor de katten tegen. Hoe leuk zijn deze als je katten hebt. Vandaag toon ik jullie een paar vakjes van de advent kalender en deel ik mijn ervaring en die van de katten met jullie.

Nog nooit had ik een advent kalender voor dieren gezien. Toen ik deze voor de katten tegen kwam wist ik dat ik deze moest hebben. Ik heb er twee besteld voor beide katten één. De afbeelding die op de kalender staat vind ik zelf ontzettend leuk. Daarnaast is hij hierdoor makkelijk uit elkaar te houden met de variant van de honden omdat hier allemaal honden op staan. Mocht je dus beide huisdieren hebben pak je nooit de verkeerde kalender. 

Zelf vind ik het ontzettend leuk om iedere dag een vakje open te maken met de katten. Ze weten het inmiddels al precies zodra ik de kalenders pak krijgen ze wat lekkers. Ze komen dan gelijk bij mij staan en kunnen niet wachten tot hun lekkers er is. Zodra ik de zakjes open heb gedaan moeten ze beide aan een van mijn zeide staan zodat ze het krijgen anders pakken ze het van elkaar af. 

er zitten vier soorten snoepjes in namelijk kip, rund, eend en tonijn. de ene lust ze allemaal in principe die andere vind de tonijn niet lekker. Zodra wij ook zakjes hebben met tonijn moet zij daar ook niks van weten. Zodra ze een zakje heeft wat ze niet lekker vind dan wissel ik deze om met een zakje van de andere die ze wel lekker vind. Dit zodat ze toch allebei een zakje krijgen. Ik moet eerlijk bekennen in het begin was ik ze een beetje vergeten waardoor ik reserve dagen heb. hierdoor kan ik makkelijk wisselen. Ik vind het namelijk zielig als de ene wel iets krijgt en de andere niet.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hadden jullie al eens van een advent kalender voor dieren gehoord? ik ben eigenlijk wel benieuwd welke er allemaal zijn en wat er eventueel wat betreft boxen nog meer is voor dieren. Laat het me weten in de reacties. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *