Al weer even bij huis

Helaas zit ik al weer even bij huis en gaat het niet zoals ik had gehoopt. Ergens had ik verwacht dat ik snel weer ander werk zou hebben maar helaas is dat nog niet het geval en zit ik inmiddels al weer drie weken bij huis. Vandaag neem ik jullie dan ook een dagje mee door mijn week want wat doe ik zoal dagelijks. En hoe zien mijn dagen er nu uit. 

Eigenlijk beginnen mijn dagen wanneer ik wil. De ene dag sta ik om 8 uur op terwijl het op een andere dag maar zo 10 uur kan zijn. Persoonlijk vind ik dit een beetje een slechte eigenschap. Het beste is eigenlijk om wel een soort van ritme te houden. Maar dit vind ik best lastig. 

Daarnaast heb ik niet heel veel bezig heden. wel probeer ik op de maandag zoveel mogelijk met mijn blog bezig te zijn. Echter gaat dit nog niet helemaal goed. Maar dit hoop ik in de komende tijd te verbeteren. Echter is het mooie weer er ook aan gekomen waardoor ik ook extra dingen doe. Denk bijvoorbeeld aan het ramen lappen buiten, het balkon schoonmaken etc. 

Wel ben ik iedere dag bezig met het opzoek naar nieuw werk. Dit vind ik wel belangrijk. Ik heb al wel een paar gesprekken gehad met uitzendbureaus maar hier is helaas tot op heden nog niks uitgekomen. Maar we geven de hoop niet op natuurlijk. 

Daarnaast ben ik ook bezig met mijn Bullet journal heb ik huishouden, boodschappen etc. Daarnaast heb ik helaas niet heel veel wat betreft dagbesteding. In bijvoorbeeld deze week is mijn vriend in de middagen thuis waardoor we dan bijvoorbeeld samen films kunnen kijken etc. maar op dagen dat hij late dienst heeft ben ik in de avonden bezig met mijn bullet journal of iets dergelijks. Eigenlijk zijn mijn dagen best saai. 

In de weekenden doen we vaak dan wel leuke dingen. bijvoorbeeld naar mijn ouders, en daar bezig met de auto. of gewoon gezellig samen leuke dingen doen. Momenteel kan ik echt genieten van de weekenden en geniet ik van de kleinste dingen. Je leven is eigenlijk best eenzaam en saai als je hele dagen alleen thuis bent. Maar dit komt goed dat weet ik zeker. 

Dit was een kleine update van hoe mijn dagen momenteel er uit zien. Eigenlijk best wel saai als je het zo bekijkt.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *