Aliexpress review – Beautyblender

Vandaag heb ik voor jullie een review van de beauty blender die ik heb gekocht via aliexpress. Iedereen kent de beauty blender wel. Er zijn zoveel soorten en merken te verkrijgen. Ook op aliexpress staan ontzettend veel beauty blenders maar zijn deze wel fijn. en werken ze wel. Voor de prijs hoef je het in principe niet te laten want ze kosten eigenlijk bijna niks. Dit was dan ook een reden om ze eens te proberen voor jullie. 

Zelf heb ik nog nooit de beauty blenders van de grotere merken geprobeerd. hiervoor had ik een beauty blender van het merk Yes Love als ik dit goed heb. Persoonlijk vond ik deze erg fijn werken. 

Nu heb ik dan voor jullie de beauty blender van aliexpress. Deze beauty blender is een stuk stugger en harder. tot op heden is hij nog niet groter geworden zodra je hem nat maakt. door het water word hij wel iets soepeler dan als hij droog is maar hij blijft helaas redelijk hard. 

Echter als je hierdoor heen kijkt brengt hij wel mooi aan en blend hij alles mooi in en dat is toch wat hij hoort te doen. Echter doordat hij zo hard blijft werkt het wel minder fijn maar als je kijkt naar de prijs kwaliteits verhouding is hij het geld wel waard. 

Of ik deze nog een keer weer aan zou schaffen dat durf  ik niet te zeggen. misschien als hij een keer van een andere verkoper, merk etc is dan wil ik het best wel nog een keer proberen. want wat is nou 1 of 2 euro voor twee beauty blenders. voor deze bedragen vind ik het leuk om dit soort dingen voor jullie uit te testen en te proberen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke beauty blender gebruiken jullie? 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Ik heb ze bij Action gekocht, maar gebruik ze eigenlijk nooit meer omdat ik gewoon geen energie heb om mezelf op te maken. Heb ook nog nooit iets op Alieexpress besteld, misschien na de vakantie toch maar eens even kijken ­čÖé

    • haha pas maar op dan want alie is echt verslavend. Heb al te veel besteld of word besteld oeps. Maar ontzettend leuke dingen voor kleine prijsjes is echt een aanrader.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *