Auto Rodeo Hengevelde 2017

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel over de Auto Rodeo van Hengevelde 2017. Gisteren was de grote dag weer dat de cross plaatsvond. Vandaag vertel ik jullie een klein beetje over deze dag maar deel ik voornamelijk foto’s met jullie van deze dag.

De ochtend begon weer vroeg. Het was vroeg opstaan om op mooi optijd op locatie te zijn. Eenmaal daar was het rond 7 uur dat we konden beginnen met afladen en alles klaar zetten. De auto kon gekeurd worden en was klaar om mee te doen aan deze dag. Alle auto’s waren netjes door de keuring. Sommige wouden nog snel wat na de tijd aan de auto doen en daar was even mooi de tijd voor. De eerste head begon rond half 11 en toen kon de dag echt beginnen.

Het weer tijdens deze dag was zeker een plus punt want wat was het mooi weer. We konden heerlijk genieten van de zon. Hierdoor word de dag toch een stukje mooier. Als er veel regen is en je de hele dag buiten bent heb je al snel een keer geen zin meer. Dit was gelukkig nu niet van toepassing.

Ik heb hier onder een kleine selectie gemaakt van de foto’s. Wil je alle foto’s van deze dag zien? neem dan een kijkje op Swisky Of FotoTwente In de loop van deze dag of deze week zullen hier ook foto’s op verschijnen.  Wil je alle foto’s zien die ik heb gemaakt? In het menu zie je een nieuwe rubriek genaamd Foto’s hierin zullen mijn gemaakte foto’s geplaatst worden. Neem gerust een kijkje om nog meer van mijn foto’s te zien.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel veel plezier met het kijken van alle foto’s en vergeet zeker niet ook op de andere twee sites te kijken voor nog veel meer.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *