Auto Rodeo Holten oktober 2017

Gisteren was het weer zover er was weer een cross waar ik naar toe ben gegaan. Deze cross vond plaats in Holten en is één van de laatsten van het seizoen als ik het goed heb.  Ik was aanwezig om een aantal foto’s te maken voor jullie en voor de rijders natuurlijk. 

Rond elf uur begon het gebrul op de baan weer. De rijders waren klaar om te beginnen aan deze dag. Zelf waren wij er rond half 12 en hadden de eerste al gereden. De baan was nog mooi glad en wij zochten een mooie plek op om foto’s te maken. Dit maal waren wij niet veel op het rennerskwartier. Alleen aan het eind van de middag was ik daar te vinden. Inmiddels had ik al meer dan 500 foto’s en naar mijn idee was dit wel genoeg. Helemaal aan het einde vlak voordat we naar huis gingen heb ik nog een aantal foto’s gemaakt en toen was de dag al voorbij. Een paar foto’s zal ik hieronder plaatsen en de rest kun je hier zien. Wil je naast mijn foto’s nog meer foto’s zien? kijk dan even op de website pvovervest.nl 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen en kijken van mijn artikel. Wil je meer foto’s zien vergeet dan niet om eens te kijken op de links die hier boven vermeld staan.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *