Auto Rodeo – Holten

Lieve lezers, Afgelopen zondag was het ontzettend mooi weer, de zon scheen vol op en het was heerlijk om nog evenswisky_img_2323 weer van de zon te genieten. Deze dag stond er voor ons weer een auto rodeo op de planning en hier wil ik jullie vandaag meer over vertellen en over laten zien.

Afgelopen zondag ben ik naar de autocross in Holten geweest. Deze vind altijd twee keer per jaar plaats.

Echter hebben ze het wel getroffen met het weer. Waar het de afgelopen tijd erg koud en regenachtig was was het deze dag heerlijk weer. De zon scheen en het was lekker warm. Dit maakte de dag alleen maar mooier. Met mooi weer trek je natuurlijk ook veel meer bezoekers dan met regenachtig en koud weer.

De cross begon rond 12 uur. Dit is een mooie tijd voor de zondag. De coureurs moesten natuurlijk wel eerder aanwezig zijn om alles te laten keuren etc.

Zelf waren wij er rond half 1 en hadden de eerste manches al gereden. Wij hebben een hele mooie dag gehad en hebben zoals gewoonlijke weer foto’s voor jullie gemaakt. Een kleine selectie van deze dag zullen jullie hier in dit artikel zien. Wil je nu meer foto’s van deze dag zien kijk dan even op Swiksy.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat hebben jullie op deze mooie zonnige dag gedaan?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *