Auto Rodeo – Wierden

Lieve lezers, Vandaag heb ik even een kort artikeltje voor jullie. Afgelopen zaterdag ben ik onverwachts toch nog even naar de auto rodeo in Wierden geweest. Vandaag deel ik kort een artikel met jullie hier over.
Swisky_IMG_4134

Zoals jullie hier boven konden lezen ben ik afgelopen zaterdag naar de auto rodeo in Wierden geweest. Echter had ik zelf mijn camera niet bij me maar niet getreurd ik heb foto’s voor jullie.

We waren best laat aangekomen maar gelukkig nog net op tijd om de halve finales te kijken de finale en een afval ronde. In deze rondes gaat het er vaak het leukste aan toe omdat iedereen toch wel graag wil winnen natuurlijk. Daarom dat ik het toch leuk vond om voor jullie en kleine foto impressie te geven.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van dit artikel en geniet van de foto’s

Voor meer foto’s kijk dan op: Swisky.nl

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *