Avonturenpark Hellendoorn – Heksendoorn

Vorig weekend ben ik met een aantal meiden weer een dagje naar het avonturenpark in Hellendoorn geweest. In middels is het oktober en is het park omgetoverd in heksendoorn. Dit houdt in had het park hellemaal is versierd in het thema van heksen en Halloween. Vandaag neem ik jullie mee om te kijken hoe het park er nu een beetje uit ziet. 

De ochtend begon is iets later dan de vorige keer. Rond elf uur hadden we afgesproken bij het park waar we allemaal kennis met elkaar hadden gemaakt. Hier heb ik Bertina ook leren kennen. Zij is ook een blogger op allaboutbertina. Het blijft leuk om mede bloggers te leren kennen. Verder was Carolien van Liefscarolien mee en waren er nog twee meiden mee die geen bloggers zijn. Het was een onwijs leuke dag en we hebben ontzettend gelachen met elkaar. 

We zijn in een aantal attracties geweest en natuurlijk naar de show van Careltje en Jasmijn. Tijdens deze show kwam Heks Odelia op bezoek. Natuurlijk moest hun show ook aangepast worden op het thema van het park. Maar wederom was dit een erg leuke show om te zien. Evenals bij de vorige show betrokken ze deze keer weer de kinderen er bij. Dit maakt het voor de kinderen natuurlijk een stuk leuker.

Tijdens deze dagen is het park ook versiert met verschillende attributen in het thema van Halloween en Heksen. Hier onder zal ik paar foto’s delen zodat jullie een idee hebben hoe het park is versiert deze maand. Er is nog veel meer te zien. Zo hangen er her en der nog wat heksen in de bomen en nog veel meer. 

Er liepen ook nog twee personen rond van het griezel hotel. Deze liepen voornamelijk bij het rioolrat rond. Deze mensen konden je erg goed laten schrikken en hier hebben we dan ook zeker veel gelachen en meegemaakt. Het was een onwijs leuke dag die ik zeker niet snel zal vergeten. Lieve meiden. Ontzettend bedankt voor deze mooie en gezellige dag.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Willen jullie nog naar Heksendoorn? 

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *