Avonturenpark Hellendoorn

Afgelopen vrijdag ben ik een dagje naar avonturen park Hellendoorn geweest vandaag wil ik jullie graag meenemen door deze dag. 

Een maand geleden ongeveer zijn we gaan plannen voor een dagje weg. We zijn een dagje naar avonturenpark Hellendoorn gegaan. Samen met Carolien van Liefscarolien marleen van PhotobookofMarleen en nog twee meiden. Rond 10 uur hadden we afgesproken om daar aanwezig te zijn. Toen we eenmaal binnen waren zijn we als eerst in de monorail geweest. Hierdoor konden we mooi even het park een deels van boven af bekijken en begonnen we de dag een beetje rustig. 

   

Daarna zijn we naar de sungai kalimantan gegaan. Hierna zijn we doorgelopen naar de donderstenen en toen in het rioolrat. Hierna was het tijd om even iets rustigs te doen en zijn we naar de discovery club gegaan. Toen was het tijd om naar de andere kant van het park te lopen en zijn we in de junglemonster gegaan. 

Aan de ander kant van het park zijn we in de wildwaterbaan geweest en is de rest nog in de piraat enterhaak geweest hier ben ik zelf niet in geweest ik ben niet zo een held met hoogte ben ik laatst maar weer eens achtergekomen deze heb ik daarom ook maar even overgeslagen 

Inmiddels was het ongeveer half 1 denk ik toen was het tijd om even wat te eten en te drinken. ik heb een broodje hamburger genomen echter vond ik deze niet zo lekker en zou ik deze dan ook niet aanraden. De sla was aan de oude kant en de burger was ook niet echt lekker wat daar mis mee was daar ben ik nog steeds niet achter. 

Na het eten zijn we weer verder gaan lopen. echter ben ik vanaf hier kwijt wat we precies wanneer hebben gedaan. we hebben verschillende attracties nog gehad en hebben nog even rustig gezeten en mensen gekeken. Verder zijn we in de middag nog naar twee voorstellingen geweest. 

De eerste was van Kareltje en Madelief. Dit is een voorstelling echt voor kinderen en ze betrekken de kinderen er ook bij persoonlijk vind ik dit een echte aanrader voor de kleintjes. De voorstelling duurt niet al te lang en er word in gezongen en gelachen. 

 

 

De tweede voorstelling waar we naar toe zijn geweest is de voorstelling de high dive stuntshow deze voorstelling is zowel geschikt voor de jonge kinderen als voor de iets ouderen en voor de volwassenen natuurlijk ook erg leuk om te kijken. De voorstelling was soms wel iets aan de lang dradige kant. Echter betrekken ze bij deze show op een gegeven moment de kinderen er ook bij op een leuke en grappige manier. Dit was tevens voor ons het laatste wat we hebben gedaan hierna hebben we de dag afgesloten inmiddels was het ongeveer kwart voor 5 en dit was een mooie tijd om naar huis te gaan.

Onder de foto’s en video’s gaat dit artikel verder

 

 

 

 

 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, We hebben een ontzettend leuke en gezellige dag gehad. Daarnaast hadden we nog ontzettend mooi weer. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is. 

Daarnaast wil ik Carolien en Marleen bedankt voor een aantal foto’s en video’s. Binnenkort komt er op hun blog ook een artikel online. Houd hun blogs dus goed in de gaten

 

Advertentie:

2 Reacties

1 Trackback / Pingback

  1. Hellendoorn – PhotobookofMarleen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *