Balea 2 in 1 Droogshampoo

Toen ik in de DM liep en deze droogshampoo zag was ik benieuwd naar wat ze bedoelden met de 2 in 1. Ik had namelijk niet de verpakking gelezen dit terwijl het er heel groot op staat. Ik werd aangetrokken door de kleur en de naam. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij de dm heel erg aangetrokken word door de verpakkingen. Deze zijn lekker kleur rijk. En veel hebben ook leuke afbeeldingen er op staan. 

Deze droogshampoo is een twee in één. Dit houd in dat het droogshampoo is en er zit gelijk haarlak bij in. Dit had ik de eerste keer niet door waardoor ik echt zo iets had van huh waarom voelt mijn haar zo raar aan. Toen ik de verpakking las werd het mij duidelijk dat er haarlak bij door zat. 

Het voordeel hier van vind ik wel dat zelfs op de dagen dat je haar eigenlijk een wasbeurt nodig heeft en je het ook wil stijlen je in 1 keer klaar bent. Ik vind het product echt fantastisch en gebruik het dan ook met veel plezier. Wel moest ik erg wennen aan het feit dat er haarlak bij in zat en dat ik mijn droogshampoo niet kan gebruiken zoals ik normaal zou doen. Maar dat is een kwestie van even door hebben. 

Ik gebruik deze droogshampoo ook wel eens gewoon om mijn haar te stijlen. Dit omdat ik vind dat het met gewone haarlak er veel minder mooi uit vind zien. Op een een of andere manier word mijn haar dan heel slierterig. Waarschijnlijk kan ik gewoon niet met haarlak over weg. Maar he, als dit ook werkt waarom niet toch. 

Wel merk ik dat deze droogshampoo echt naar haarlak ruikt en dat vind ik persoonlijk wat minder. Echter gebruik ik hier gewoon de anti klit shampoo voor van de action. Deze ruikt wel lekker en deze spuit ik er dan gewoon over heen. Dit doe ik wel vaker met mijn haren moet ik eerlijk zeggen. Dit gebruik ik als een soort van parfum voor mijn haren.

Deze droogshampoo is te koop bij de dm voor €1,95. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. 

 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. 

 

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *