Balea Douchegel

Een tijd geleden had ik deze douchegels gekocht bij de dm in Duitsland. Zelf ben ik groot fan van de dm sinds ik deze heb ontdekt en zodra ik in Duitsland ben ga ik hier dan ook graag heen. De douche gels die ik vandaag voor jullie heb zijn de geuren granaat appel perzik en de geur kokos met plumeria obtusa welke bloem dit precies is durf ik niet te zeggen want hier had ik nog nooit van gehoor. 

Beide geuren vind ik persoonlijk wel zomers en erg lekker voor die periode. Echter heb ik ze aan het eind van de zomer/begin herfst gekocht. De geur van granaat appel/perzik vind ik wat minder maar is niet heel erg vies. hij ruikt meer naar granaat appel dan perzik. deze geur vind je niet echt terug. De verpakking vind ik er wel erg leuk en vrolijk uitzien en geeft ook echt de kleur van de granaatappel weer door zijn rode kleur. Deze douchegel kost €0,55 Dit is geen geld voor een douchegel natuurlijk.

De geuren van kokos en plumeria obtusa  ruikt voornamelijk naar kokos. Dit is dan ook de geur die je echt ruikt. Persoonlijk vind ik deze het lekkerst van de twee en gebruik ik deze ook met plezier. Echter kan hij natuurlijk niet tippen aan mijn favoriete geur Meloen. Dit blijft toch wel mijn favoriet maar dit is zeker een goede tweede. Deze gaat dan voor nu ook even terug de kast in en komt in de zomermaanden dan ook zeker weer tevoorschijn om dan te gebruiken. Deze heb ik helaas niet kunnen vinden op hun website doordat het een limeted edition was. Aangezien ik het bonnetje ook niet meer heb weet ik niet precies hoe duur hij was maar ik gok dat deze ook €0,55 was. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Weten jullie wat de geur plumera obtusa eigenlijk is? ik ben hier namelijk wel naar benieuw. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *