Balea Reinigings- doekjes

Toen ik de reinigingsdoekjes bij de dm zag liggen wist ik dat ik ze wou uittesten. Ik gebruik reinigingsdoekjes best vaak moet ik eerlijk bekennen. Vooral op dagen dat ik eigenlijk geen make-up op heb of alleen mascara. Dan gebruik ik oogmake-up remover en een doekje. Maar zijn deze doekjes goed en wat vind ik er van?

Toen ik in de DM liep zag ik deze  reinigingsdoekjes liggen. En aangezien ik de reinigingsdoekjes die ik nu gebruik niet fijn vind wou ik deze graag uit proberen. Ik heb al meerdere spullen van de dm en van balea getest waar ik zeer tevreden mee ben dus ik dacht dan zouden deze ook wel goed zijn toch?

Toen ik de doekjes zag dacht ik dat ze wel oke zouden zijn. Echter vind ik de geur verschrikkelijk en doet mij deze echt denken aan de doekjes die ik momenteel gebruik. Dit vind ik dan zeker een min punt. Daarnaast vind ik het ook jammer dat de doekjes erg snel droog zijn waardoor je ze niet meer kan gebruiken. Ik heb om echt mn make-up te verwijderen wel meerdere doekjes nodig omdat ze zo snel droog zijn. 

op de verpakking staat dat de doekjes drie in 1 zijn. Dit houd in dat het reining, verwijderd en verwijderd watervaste make-up als ik het goed heb. Wat klären precies inhoud dat durf ik niet te zeggen. Echter vind ik niet dat hij heel goed de make-up/mascara verwijderd. Ondanks dat ik geen watervaste mascara gebruik verwijderd hij de normale mascara ook niet echt goed. Ik betwijfel dus of hij de watervaste wel verwijderd. 

Echter ben ik er wel achter dat ik deze doekjes niet nog eens zou kopen en ik ze je ook niet aanraad. Persoonlijk zou ik dan kiezen voor de kruidvat eigen merk doekjes. Deze bevallen mij een stuk beter

De verpakking bevat 25 doekjes en kost €0,95 Dit is niet heel veel. Echter de doekjes die ik normaal gebruik koop ik altijd in de aanbieding waardoor ik voor 3 pakjes €2,99 betaal. In principe hoef ik het voor de prijs dus eigenlijk niet te doen. Want zo heel veel bespaar ik eigenlijk niet. En de doekjes die ik normaal gebruik zijn een stuk fijner en doen hun werk beter. Wel heb gebruik ik altijd doekjes voor de gevoelige huid. Omdat ik niet tegen alle producten kan. Bij deze had ik daar niet heel veel last. 

Het voordeel van deze doekjes is wel dat ze vegan zijn. Ben jij dus vegan en heb jij nog geen geschikte doekjes gevonden? dan kunnen deze misschien een oplossing voor je zijn. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke reinigingsdoekjes gebruiken jullie graag?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *