Bedankt 2017

Vandaag is het dan toch echt de laatste dag van 2017, het jaar is voorbij gevlogen en ik moet eerlijk zeggen wat een ontzettend mooi jaar was dit. Met mijn blog heb ik een paar ontzettend leuke dingen gedaan en heeft mijn blog ook een echte groei door gemaakt. 

Ik heb ontzetten veel lieve mensen leren kennen zowel door mijn blog als door mijn werk. ook ben ik weer naar een event geweest waar ik mooie nieuwe merken heb mogen leren kennen. Ik ben ontzettend blij met hoe mijn jaar is gegaan en ik hoop dat ik aankomend jaar nog veel meer leuke dingen mag en kan gaan doen. 

Ik wil als eerste al mijn lezers ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar want zonder jullie is mijn blog toch anders. Daarnaast wil ik Carolien ook bedanken voor al haar hulp en alles. Want dankzij haar heb ik onwijs leuke dingen kunnen doen en heb ik mede bloggers mogen ontmoeten. Dankje wel meid. 

Nu 2018 dan toch echt voor de deur staat ben ik me aan het bedenken wat ik aankomend jaar eigenlijk wil bereiken. Ik hoop dat mijn blog natuurlijk mag blijven groeien en dat jullie mijn artikelen ook leuk blijven vinden. Heb je tips? laat ze zeker achter in de reacties. 

Daarnaast hoop ik weer leuke dingen te kunnen doen met mede bloggers en bij een nieuw jaar hoort een nieuwe start. Morgen kunnen jullie daar alles over lezen. Want mijn jaar kan niet mooier beginnen.

Lieve lezers. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor dit fantastische jaar. Ik wens jullie een goed uiteinde en mogen jullie dromen uitkomen in 2018. 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *