Blog Update #1

Lieve lezers, Zoals jullie al konden lezen in een eerder artikel ga ik het een en ander aan mijn blog veranderen. Vandaag wil ik de eerste verandering aan jullie mededelen.

Vanaf volgende week maandag kunnen jullie elke weer een picture pallete lezen op mijn blog. Wat dit precies in houdt probeer ik jullie nu uit te leggen.

Ik begin deze week met het maken van foto’s van mijn bezigheden. Door middel van deze foto’s wil ik elke week laten zien hoe mijn week er uit heeft gezien. Wat doe ik zoal in het dagelijks leven. Nu doe ik niet heel veel spannende dingen momenteel, maar hopelijk vinden jullie het leuk om te zien hoe mijn weken er uit zien. Ik hoop dat het concept leuk wordt en dat ik er ook plezier in zal hebben om te maken. Ik ga het eerst een maand uitproberen om te kijken of het mij bevalt. Na deze maand zal ik jullie op de hoogte houden of ik hier mee door ga of niet.

Dit is de eerste verandering die er momenteel plaats vind op mijn blog. Er zullen er nog een paar volgen maar wanneer dat hou ik nog even als een verassing.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat vinden jullie van het idee?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *