Blog Update #2

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een blog update, er gaan namelijk een paar dingen veranderen en er is al het een en ander veranderd. vandaag wil ik jullie van al deze veranderingen op de hoogte brengen.

Zoals jullie misschien wel is opgevallen is er deze maand geen favoriete muziek online gekomen. Dit komt doordat ik deze nu eens in de zoveel tijd ga doen. Dit is geen maandelijkse rubriek meer omdat ik niet elke maand veel nieuwe muziek ontdek en ik jullie wel een artikel wil geven waar jullie wat aan hebben. Mocht ik weer een favoriete muziek heb zal deze online komen dit gebeurd nu wanneer ik vind ik dat ik voor jullie een mooie lijst heb waar jullie wat aan hebben.

Daarnaast gaat mijn upload schema een klein beetje veranderen. Op vrijdag zal er geen artikel meer online komen maar deze komt nu op zaterdag online. dit houdt in dat ik dus iedere maandag woensdag en zaterdag een artikel voor jullie online heb staan. Ik heb hier voor gekozen omdat ik voor de vrijdag bijna geen tijd had om het artikel zo te maken dat ik er echt tevreden over ben.

Maar dit is niet alles, er komen nog een paar veranderingen aan. Één van deze veranderingen is dat er een nieuw soort artikel online gaat komen. Deze komt of maandelijks of om de week daar ben ik nog niet helemaal over uit. Maar ik wil in ieder artikel een andere film in het daglicht zetten. Wij hebben hier een hele grote dvd collectie en een aantal van deze films wil ik daarom behandelen in een artikel. Hoe dit er uit gaat zien ben ik nog niet helemaal over uit, mocht je ideeën of tips hebben laat ze dan even hieronder achter.

Verder ben ik nog bezig met een paar kleine verandering op mijn blog. zo wil ik niet meer alleen maar beauty maar wil ik mijn blog wat meer afwisseling geven. hoe ik hier een draai aan ga geven ben ik nog aan het uitzoeken en bedenken. Dit is iets wat langzaam aan zal veranderen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat vinden jullie van deze veranderingen op mijn blog? Hebben jullie eventueel nog leuke ideeën?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *