Blog Update #3

Vandaag heb ik voor jullie weer eens een blog update, In deze update ga ik geen veranderingen aankondigen maar dingen delen die jullie de komende twee maanden kunnen verwachten op mijn blog. Zoals jullie misschien zelf ook wel door hebben is oktober al weer bijna voorbij en hebben we nog maar twee maanden voordat het nieuwe jaar alweer begint. 

De laatste twee maanden van het jaar staan al weer voor de deur en in deze maanden komen er weer een aantal ontzettend leuke dingen aan vind ik zelf. De komende maanden staan vooral in het thema van sinterklaas en kerst en hier zullen dan ook een aantal artikelen van komen. 

Daarnaast begint aanstaande vrijdag mijn vrijwilligers werk weer en zal ik hier ook een aantal leuke update’s van delen. Ik vind dit ontzettend leuk om te doen en wil het dan ook graag met jullie delen. Ik weet nog niet of ik dit wekelijks met jullie ga delen of maandelijks of om de week. Dit moet ik even bekijken zodra ik hier ben begonnen.

We gaan eerst kijken naar de maand november. Deze zal rond de helft van de maand overgaan in een aantal leuke sinterklaas gerelateerde artikelen. Dit vind ik zelf altijd wel een leuke tijd van het jaar ondanks dat ik nog geen kinderen heb vind ik het wel een gezellige tijd. Al die kinderen die zo enthousiast zijn dat is toch ontzettend leuk. 

Zodra sinterklaas weg gaat zitten we al weer in december en zullen er een aantal leuke kerst gerelateerde artikelen online komen. Persoonlijk is dit toch de mooiste tijd van het jaar en kun je heerlijk met je familie samen zijn. Wij vieren zelf ook altijd kerst en ik neem jullie mee op mijn kerst dagen. 

Na de kerst is het al weer tijd voor oud en nieuw ook hier zal ik waarschijnlijk een artikel aan wijden. Al met al komen er leuke maanden. Deze maanden blijven er natuurlijk ook gewoon product reviews online blijven komen zoals jullie van mij gewend zijn. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog artikelen die jullie graag willen blijven zien? of iets waarvan je vind waar ik echt heen moet deze maanden? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *