Boek – Broer

Lieve lezers, vandaag heb ik weer een review van een boek. Ik heb een tijdje geleden gezegd dat er eerst geen nieuwe boeken reviews online kwamen. Maar ik heb weer een bSAM_1629oek uit en deze wou ik jullie niet onthouden. Het is geen dik boek dus had ik hem zo uit. In dit artikel kunnen jullie meer lezen over dit boek.

Het boek dat ik vandaag voor jullie ga reviewen is het boek Broer van Esther Gerritsen. Ik had nog nooit van deze schrijfster gehoord. Ik heb dit boek gekregen en vond het wel leuk om hem te lezen en hierdoor kennis te maken met deze schrijfster.

Ik moest heel erg wennen aan haar schrijfstijl in het  begin. Ze schrijft wel erg makkelijk en het leest ook wel lekker maar vond het boek soms wel erg verwarrend. Voor mijn gevoel sprong ze nog wel eens heen en weer tussen karakters, locaties, etc. Toen ik dit eenmaal doorhad was het boek eigenlijk ook al weer uit. Het boek bestaat uit 96 pagina’s dit is nog wel te doen vind ik zelf. Voor mij is dit 1 a 2 avondjes lezen afhankelijk van hoeveel tijd ik hier voor heb natuurlijk.

SAM_1634 SAM_1633

Ik zal jullie nu even in het kort vertellen waar het boek over gaat. Het boek  gaat over een vrouw Olivia. Zij wordt op een dag gebeld door haar broer dat zijn been geamputeerd word. Echt hebben de twee al jaren geen contact meer gehad en weet Olivia eerst niet wat ze moet doen. echter besluit ze in een belangrijke meeting weg te gaan omdat ze toch naar haar broer wil. Eenmaal daar is hij geopereerd en is idd zijn been geamputeerd. Na een kort ziekenhuis verblijf moet hij gaan revalideren. In eerste instantie willen ze dat hij intern gaat revalideren maar dan besluit Olivia dat hij maar beter bij haar en haar gezin kan komen tijdelijk. Vanaf hier gebeurd er van alles in Olivia haar leven en omgeving. Als je wil weten wat er gaat gebeuren kan ik je aanraden om het boek te gaan lezen.

SAM_1629 SAM_1631

Het boek was een geschenk tijdens de boekenweek.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een review van een boek te lezen.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *