Boeken – EL James

Lieve lezers, Vandaag ga ik jullie in het kort vertellen wat ik van de boeken van EL James vind. In dit artikel ga ik per SAM_1276boek kort beschrijven
wat ik van het boek vind. Waar het boek over gaat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen want dit boek was een van de meest verkochte boeken wereld wijd.

Vijftig tinten grijs:
Dit is het eerste deel van deze boeken reeks. In het begin vond ik het boek niet zo heel veel aan en moest ik er echt in komen. Toen ik eenmaal in het verhaal zat kon ik hem niet meer weg leggen want wat werd ik meegetrokken in het verhaal. Sommige dingen hadden ze van mij wel weg mogen laten en andere wat meer uitgebreider mogen vertellen maar daar heeft iedereen een andere mening over.

SAM_1273

Vijftig tinten donkerder:
Dit is het tweede deel in deze boeken reeks. Deze heb ik gelijk gelezen toen ik klaar was met deel één ik had deze boeken tegelijk gekregen omdat ik ze eigenlijk niet wou lezen in het begin. Maar nu kan ik ze niet meer wegdenken uit mijn boeken kast. Ook dit boek vond ik erg mooi en het verhaal kreeg toch wel wat meer diversiteit. Dit vond ik wel fijn aan dit deel van het boek. Je kreeg wat meer zicht in hun dagelijkse dingen.

SAM_1270

Vijftig tinten vrij: dit is eigenlijk het laatste deel van de trilogie. Ik dit boek zie je hoe alles eigenlijk weer goed komt en hoe ze verder gaan in hun relatie en leven . dit vond ik mooi om eigenlijk stap voor stap te zien. Je krijgt een soort van overgang. Het boek is heel anders dan de eerste twee delen en duurde ook wat langer om er in te komen maar toen ik er eenmaal in zat kon ik het boek moeilijk weg leggen. Ik vond het drie fantastische boeken om te lezen.

SAM_1265

Grey: Na deze drie boeken kwam er een nieuwe boek uit dit boek hete Grey, bij dit boek ga je het het verhaal zien uit de ogen van Christian.

Ik vond het raam om dit boek te lezen en het verhaal van een andere kant te zien, maar ondanks dat vond ik het toch wel een heel mooi boek en wordt je er echt in mee getrokken en is ook dit boek moeilijk weg te leggen.

SAM_1264

Lieve Lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Wat vinden jullie van deze boeken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *