Boeken – Marique Maas

Lieve lezers, vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over Marique Maas en de boeken die ik van haar heb.SAM_1304

Marique Maas is de schrijfster van de serie van Muren van glas.zij is het pseudoniem van Esther Verhoef. Muren van glas is een serie die zich afspeelt in Nederland. Marique maas schrijft haar boeken puur voor plezier en zinderende erotiek. Ze vind dat de boeken niet psychologisch moeten zijn maar gewoon makkelijk en leuk om te lezen.
Ik heb van haar de volgende boeken
– De ontmoeting
– Harde grenzen
– De bestemming
Zelf heb ik alleen het laatste deel De bestemming als boek. De andere twee boeken heb ik op mijn ereader staan. Ik ga jullie nu wat meer over de boeken vertellen.

De ontmoeting
De hoofdpersonen in dit verhaal zijn Nadine de Jong en Daniel Holland, Daniel is eigenaar van het bedrijf Holland Design. Nadine de jong is samen met twee vrienden eigenaar van een catering bedrijf. Dit bedrijf bevind zich in Brabant. Voor een opdracht gaat ze naar amsterdam naar een beurs. Hier ontmoet ze Daniel. De volgende dag komt ze terug om de spullen op te halen op deze dag vraagt Daniel haar mee uit eten vanaf hier begint eigenlijk het avontuur voor Nadine en Daniel. Door dat hun levensstijlen zo verschillend zijn van elkaar is het voor nadine allemaal heel spannend want wat zoekt een rijke man in een normale vrouw. Daniel neemt Nadine erg mee in zijn wereld. En Nadine heeft hier veel vragen over. Ben jij benieuw naar het hele verhaal?

SAM_1210

Harde grenzen
In dit deel heeft Nadine gebroken met Daniel. Wil jij weten wat hier de reden van is? Lees dan vooral het eerste deel van deze boeken. Daniel probeert in dit deel Nadine weer voor zich te winnen en wil haar niet kwijt. Zo neemt hij haar mee naar een skioort waar ze dicht tot elkaar komen. Echter zit Nadine nog vol met vragen. Tijdens de kerst dagen is Daniel het land uit en gaat Nadine bij haar ouders kerst vieren. Op een ochtend gaat daat de bel en staat Daniel voor de deur omdat hij samen met haar kerst wil vieren. Tijdens de dagen er naar helpt Daniel Nadine bij haar catering bedrijf. Echter gebeurt er nog veel meer in dit deel. Ben je ook benieuwd geworden naar het verhaal?

De bestemming
over dit boek ga ik niet te veel vertellen. Want als je echt wil weten hoe alles gaat. Zou ik je zeker aanraden om de boeken te gaan lezen. in dit deel is Nadine veel te weten gekomen over Daniel. Nu begint ze erg te twijfelen of ze wel aan zijn levens stijl en verwachtingen kan voldoen. In dit verhaal gaat het in Nadine haar persoonlijke omgeving van alles mis. Zo wordt er bij haar ingebroken. Gaat haar bedrijf in vlammen op. Wil je weten waarom dit gebeurd en wie of dit doet? wat gebeurt er verder allemaal in dit deel.

SAM_1306

Ik raad jullie allemaal om deze boeken reeks te gaan lezen. want het is een meeslepend verhaal. En doordat het in Nederland afspeelt herken je bepaalde dingen. Daarnaast schrijft ze ook erg goed in het boek. Er zit spanning in en veel vermaak.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt naar de boeken.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *