Boeken – Sylvia Day

Lieve lezers vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over de boeken van Sylvia Day en wie Sylvia Day is. Je kunt ondeSAM_1280r anderen iets lezen over haar
biografie. En een kleine samenvatting van de boeken die ik van haar heb.

Wie is Sylvia Day
Sylvia Day is de schrijfster van de boeken reeks genaamd crossfire. Deze reeks bestaat momenteel uit 4 boeken hoeveel boeken er hierna nog uit komen is niet duidelijk.  Deel 5 is al wel in de maak en ik vermoed dat deze dit jaar zal verschijnen. Wanneer precies kan ik helaas nog niet vinden.
De Amerikaanse Sylvia Day (1973) is de New York Times- en internationale bestsellerauteur van meer dan twintig romans. Haar boeken verschijnen in meer dan 38 talen en zijn meermaals bekroond, onder meer door Goodreads, Amazon en Romance Writers of America. Vanaf 2005 schreef ze al verschillende romans maar in Nederland brak ze door in 2012 met de erotische Crossfire serie waarin de liefde tussen Gideon Cross en Evan Tramell wordt beschreven. Sylvia Day schreef ook boeken onder haar pseudoniemen S. J. Day en Livia Dare.

Verslaafd aan jou
Dit is het eerst deel van de crossfire serie. Eva tramell woont al jaren in californië, maar besluit om te gaan verhuizen naar de wereld stad New York. Hier gaat ze samen wonen met een vriend van haar Cary. Eva krijgt een baan als assistent bij een reclame bureau. Tijdens haar werkt komt ze gideon cross tegen. Hij is één van de rijkste mensen van america.

 

Gideon ziet eva al snel zitten en is van plan om haar te veroveren. Eva is zo van slag door zijn schoonheid dat ze aan niks anders meer kan denken dan aan hem. Hij probeert er van alles aan te doen om haar te veroveren. Hij wijst haar af maar toch stuurd hij haar andere signalen.

 

Dit is een klein stukje van het boek. Wil je meer weten over het boek? Dan kan ik hem je zeker aan raden. Het is een fantastisch boek. En het leest goed weg.

SAM_1280
Begeerd door jou
Dit is het tweede deel van de crosfire serie. Eva tramell werkt nu ongeveer een maand bij haar reclame bureau. Ze heeft in tussen ook een relatie met Gideon cross. In het tweede deel leer je eigenlijk de andere kant van gideon kennen. Gideon is een jonge succesvolle man die met een beschadiging rond loopt. Een geheim die niemand kent. Ondanks alles kan Eva niet zonder hem. Hij is haar verslaving. In dit deel maken ze erg veel ruzie maar op de momenten dat ze echt gelukkig zijn hebben ze plezier en genieten ze van elkaar.  Ze proberen aan hun relatie te werken. Zo gaan ze samen in therapie. En gaan ze ook los van elkaar nog een keer naar therapie.

Dit is een kleine samenvatting van het boek. Nu zal ik vast mooie stukken zijn vergeten. Of extra niet hebben gemeld. Omdat je dit boek echt moet hebben gelezen.SAM_1283

Verbonden met jou
Dit is het derde deel van de crossfire serie. In dit deel beleven ze weer van alles. Zo beleven ze allebei de liefde op hun eigen manier. In het begin van het boeken moeten ze afstand van elkaar nemen. Wil je weten waarom lees dan vooral het tweede deel. Zoals ik al zei ze moeten afstand van elkaar nemen voor de buitenwereld dit vinden ze allebei erg moeilijk. En spreken toch met elkaar af in het geheim. Uit eindelijk gaan ze toch weer een soort van daten. Wil je weten hoe dit afloopt? Lees dan vooral het boek.

SAM_1287

Bezeten van jou
Dit is het vierde deel van de crossfire serie. In dit deel gaan Eva en Gideon in het geheim trouwen. Ze Trouwen op een prachtig strand.  Als ze eenmaal weer thuis zijn maken ze bekend dat ze gaan trouwen. Eva wil een bruiloft waarbij haar ouders aan wezig zullen zijn. Ondanks alles weet eva nog steeds niet wat er aan de hand is met Gideon. Hij durft het haar niet te zeggen omdat hij bang is dat bij hem weg zal gaan. Dit komt tussen hun te staan omdat zij er voor hem wil zijn net als dat hij er voor haar is.

SAM_1292

Afterburn/Aftershock
Dit is geen boek uit de crossfire serie. Maar des al niet te min niet minder leuk. Ik heb dit boek in een bundel samen met aftershock. Het is al een tijdje geleden dat ik deze boeken heb gelezen. Het zijn geen dikke boeken dus lekker voor een weekend als je niks te doen hebt. Het zijn twee boeken die samen één normaal boek vormen kwa formaat. We gaan nu beginnen met de samenvatting.

Afterburn:
Het was een schok toen ze ontdekten dat jackson terug was in haar leven. Ze heeft twee jaar een relatie gehad van ongeveer vijf weken maar dit liep niet.  Hij kwam op een moment in haar leven toen ze op het punt stond een belangrijke deal te sluiten. Jackson is een  genadelose en harde man. Ze wil er achterkomen wat hij voor haar betekend. En zal daarvoor alles geven wat ze wil

Afterschok:
Dit is een vervolg van afterburn. In dit deel van het boeken spelen ze een soort van spel met elkaar. Hij probeert haar cariere kapot te maken maar zie speelt harder terug. Hij denkt dat zij zich niet staande kan houden tussen de zaken mannen. Maar in tegen deel. Ze speelt het spel met haar eigen regels.

Ben je benieuwd naar hoe dit vehaal loopt. Dan zal ik zeker aanraden om dit boek te kopen. Zelf vond ik het wel fijn dat het een bundel was. Zo kon je makkelijk in één keer doorlezen. En heb je niet twee kleine losse boeken in de kast staan.

SAM_1294

Veroverd hart
ik moet eerlijk zeggen dat ik dit boek nog niet heb gelezen. Hier heb ik helaas nog niet de tijd voor gehad. Maar ik hoop deze binnen kort zeker te kunnen gaan lezen en dan zal ik ook hier een review over schrijven.

SAM_1297

Lieve Lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hij is een beetje lang geworden. sorry daar voor. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *