Bull Dog Moisturiser

Een tijd geleden ben ik naar een pers event in Amsterdam geweest. Daar heb ik kennis mogen maken met het merk Bull Dog. Dit merk is speciaal ontwikkeld voor de mannen. Want ook mannen mogen zichzelf verzorgen natuurlijk. In dit artikel wil ik jullie kennis laten maken met het merk Bull Dog.

Het merk Bull dog kende ik nog niet. Ik had er nog nooit van gehoord en ik had de verpakking ook nog nooit in de winkel gezien. Echter toen ik dit merk zag staan trok het wel mijn aandacht. Ze hadden het mooi gepresenteerd waardoor het snel je aandacht trekt. 

Tijdens het draaien aan het rad kon je een product winnen die je thuis kon testen. Ik had de moisturiser gewonnen. De producten zijn allemaal gemaakt van natuurlijke producten waardoor eigenlijk iedere huid er wel tegen zou moeten kunnen. De moisturiser original is verkrijgbaar bij de Etos voor €9,99 hiervoor krijg je 100ml. Ze hebben nog veel meer waaronder een After shave(€8,99), Face wash(€6,99) en een face Scrub(€5,99). 

Wat vind ik zelf van dit product?
Ik vind het ontzettend leuk dat er ook eens wat voor de mannen ontwikkeld is en niet alles alleen maar voor de vrouw. Echter vond ik zelf de geur niet denderend en zou ik het eigenlijk zelf niet snel kopen voor mijn vriend. Puur vanwege de geur. Echter heb ik hem zelf ook eens gebruikt en brengt hij wel fijn aan. Hij is wat dikker dan ik gewend ben maar de huid van de man is dan ook anders dan die van de vrouwen. 

Mijn vriend heeft het meerdere malen gebruikt maar ik kan niet zeggen dat het echt anders is dan bijvoorbeeld de Nivea men. Wel blijft de verpakking leuk doordat er een kleine bull dog op staat. Hierdoor kun je ook zien dat hij speciaal voor de man is als je meerdere producten in je kast hebt staan. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zijn jullie al bekend met dit merk? zoja wat vinden jullie van dit merk?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *