Bullet Journal

Ook ik heb maar een poging gewaagd om een bullet journal te maken. Ik heb bij de action een bullet journal gekocht en vandaag laat ik jullie zien wat ik tot nu toe heb gemaakt in mijn bullet journal.

Ik ben begonnen voor de maand maart. Aangezien februari nu nog zo kort is vond ik het zonder om deze maand al gebruik te maken van mijn bullet journal. In het begin van het boekje staan een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken. Persoonlijk vind ik het niet heel erg dat deze er in staan en heb ik deze gebruikt als voorbeeld voor mijn nieuwe maand. 

Ik begin met een lijstje met de dingen die ik tot nu toe gebruik:
– Mijn bullet journal (action €1,99)
– Calligraphy set (Action €0,94)
– Stickers (Action €0,39 per set)
– Stabilo Fineliner ( Deze heb ik uit Oostenrijk maar zijn in Nederland ook gewoon te koop) 
– Potloden ( Ook uit Oostenrijk) 
De prijs van de producten uit Oostenrijk weet ik niet meer aangezien ik deze al jaren in huis heb. 

Ik heb de bullet journal in het groen met allemaal rozen er op. Persoonlijk vond ik het wel leuk om eens een andere kleur te nemen dan altijd alles in het roze. 
Aan de binnenkant staan zoals bij alle bullet journal allemaal puntjes om het makkelijker te maken om bijvoorbeeld rechte lijnen etc te tekenen

Op de eerste pagina heb ik tot nu toe alleen March staan. Wat ik er precies nog om heen wil tekenen weet ik nog niet. 
Zodra ik de bladzijde omsla zie je een maand overzicht. Deze heb ik over genomen van het voorbeeld. Aan de zijkant heb ik nog een vak getekend met daarin Afspraken. Dit zodat ik belangrijke afspraken eventueel daar kan opschrijven. 

 

Als ik weer een bladzijde omsla heb ik aan de linkerkant een vak getekend om mijn werk te noteren. Welke dagen heb ik precies gewerkt en welke uren wanneer mogelijk. 
Aan de rechte zijde heb ik een kolom gemaakt om mijn uitgaves van de maand bij te houden. Dit leek mij ook wel eens handig om te doen. En aangezien er een rustige en normale maand aan komt vond ik dit een mooie maand om dit te proberen. 

 

Verder heb ik er tot nu toe nog niet wat ingezet. Wel wil ik graag nog een aantal dingen er er bij in zetten. Bijvoorbeeld een pagina voor de boeken die ik lees en wil lezen. De films die ik heb gezien die maand. Een pagina met mooie herinneringen van de maand er voor. Of ik nog meer er in wil zetten dat weet ik nog niet zo goed. Wie weet. Het is mijn eerste maand dus het is even uitproberen wat ik wel en niet wil doen. 

Daarnaast zie je aan de foto’s ook dat de lijnen niet allemaal even recht zijn en heeft mijn liniaal een aantal vlekken achter gelaten. Ik hoop dat ik hier meer handigheid in ga krijgen de komende maanden en of ik het ook echt leuk blijf vinden om te doen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe ziet jullie bullet journal er uit? en wat noteren jullie zoal?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *