Boeken – Carry Slee

Lieve lezers vandaag heb ik weer een artikel voor jullie. In dit artikel ga ik jullie meer vertellSAM_1328en over de boeken van Carry Slee. Wie of Carry Slee is hoef ik jullie niet uit te leggen iedereen kent Carry Slee wel.

Ik ga in dit artikel alleen de Young adult boeken bespreken. Welke boeken heb ik in de categorie Young adult.

  • Bangkokboy
  • Fatale liefde
  • Joël
  • Brainwash

Bangkokboy
Dit boek gaat over Bo, Bo woont in een complex waar haar vriendin Anouk ook woont. Bo heeft al drie jaar een relatie met Joep. Maar Joep verbreekt de relatie. Joep verkoopt al zijn spullen en vertrekt. Maar waar heen? Bo is na een tijdje benieuwd waar of Joep is. Ze gaat langs bij een vriend van Joep (Pierre) Pierre heeft alle spullen des tijds van Joep over gekocht maar ook hij weet niet waar joep heen is gegaan. Bo besluit om bij de adoptie ouders van Joep langs te gaan. Daar komt ze er achter dat Joep in Thailand zit. Samen met Anouk gaat Bo achter hem aan en boeken ze een vlucht naar Thailand. In Thailand speelt zich van alles af. Ben jij benieuwd hoe dit verhaal verder loopt?

SAM_1316

Fatale Liefde
Dit boek gaat over Amber, Amber krijgt een erfenis van haar tante van € 30.000. Samen met een vriendin van haar (Liz) met wie zij op de kunstacademie zit wil zij een zaak beginnen in de mode. Liz heeft een vriend van Djawad, Djawad woont samen met zijn vader op een boot. Djawad wil graag gaan samen wonen met Liz, alleen ziet Liz dit momenteel nog niet zo zitten.

Amber heeft een jonge leren kennen genaamd Leon. Leon is een charmante jonge man, tijdens de tweede afspraak komt hij haar ophalen met een Porsche. Amber vindt het allemaal te mooi om waar te zijn. Echter is Leon niet de persoon die hij zegt dat hij is.  Ondertussen gaat het tussen Liz en Djawad steeds minder goed. Zijn jullie benieuwd naar het verhaal?

SAM_1318

Joël
Dit boek gaat over Eva, Eva woont samen in een huis met Luna, Fleur en Nathalie. Luna is omgekomen door een val uit het raam, Maar hoe is ze uit het raam gevallen?  Een week voordat Luna is overleden is het uitgegaan met haar vriend Remco. Remco heeft gezegd dat hij sinds toen niet meer heeft gesproken met Luna. Echter als Eva op de kamer van Luna komt ontdekt zij dat een half uur voor haar ongeluk ze is gebeld door Remco. Remco blijft volhouden dat hij niet meer heeft gesproken met Luna. Wat gebeurd hier? Hoe gaan de levens van de meiden verder?

SAM_1312

Brainwash
Dit boek gaar over Naomi, Naomi gaat bij haar zus Elise wonen. Hier ontmoet ze al snel Jelle. Naomi valt gelijk op Jelle, andersom is dit ook het geval. Echter vind Naomi het er erg moeilijk mee. Jelle is haar eerste vriend weer naar het overlijden van haar vriend Eric. Eric is omgekomen bij een scooter ongeluk. Echter is voor Jelle de relatie ook niet makkelijk. Voor zijn gevoel is hij vroeger verwaarloosd, dit omdat hij een broertje Ollie heeft die gehandicapt is. Op een gegeven moment kwam Ollie in een tehuis. Echter vind Jelle dit zijn schuld. Jelle is des tijds aan de drugs gegaan.  Echter is het leven van Elise ook niet allemaal rozen geur en maneschijn. Zij is vroeger misbruikt door haar oom.  Ben jij ook benieuwd hoe dit verhaal verder loopt? Wat gebeurt er allemaal in hun verhaal?

SAM_1307

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *