Product Review – Catrice matt lip creams 030 en 040

Catrice velvet matt lip cream

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een review, in de schappen van catrice kwam ik twee lip creams tegen, deze kleuren spraken mij erg aan en kon ik daarom ook niet laten liggen. vandaag heb ik voor jullie een review over deze twee kleuren.

De eerste kleur die ik voor jullie review is de kleur 030 Hazel-Rose Royce. dit is een mooie bruin/rode kleur. persoonlijk is dit mijn favoriet van de twee. De kleur is een mooie nude kleur. De lip cream brengt erg fijn aan en daarnaast ruikt hij ook nog erg lekker.

Catrice velvet matt lip cream

De lipcream brengt niet gelijk dekkend en egaal aan. je moet hem wel twee keer aanbrengen wil je hem mooi egaal en dekkend hebben. De applicator is het zelfde als van een lipgloss en brengt daardoor erg fijn aan. Echter krijg je hierdoor wel een randje langs je lippen maar deze kun je wel redelijk goed wegwerken. De lipcream heeft even nodig om goed op te drogen, daarna word hij wel redelijk matt. Ik had gehoopt dat hij matter zou zijn. De lipcream blijft niet heel lang zitten want hij blijft wel afgeven.


De twee kleur die ik voor jullie ga reviewen is de kleur 040 Plumming Bird. Dit is een paarse.roze kleur. Dit is ook een erg mooie kleur maar deze zal ik niet dagelijks dragen. Daarvoor is hij net iets te opvallend.

Helaas is ook deze niet in één keer dekkend en zal je deze wel twee keer moeten aanbrengen. Ook deze droogt helaas niet helemaal matt op. dit vind ik persoonlijk erg jammer want ik denk dat hij dan nog mooier was geweest. Ook deze lip cream blijft afgeven waardoor hij niet heel lang blijft zitten.


Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Al met al ben ik zeker te spreken over deze lip creams en zal ik ze ook zeker blijven gebruiken.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *