Crazy car crash Bentelo

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een leuk dagje weg. Er stond weer een auto rodeo op de agenda en de ochtend begon dan ook weer vroeg voor ons.

De wekker ging weer om 06:00 en het was tijd om op te staan en ons klaar te maken. Daarna hup in de auto en op weg naar de locatie waar de cross auto staat om van daaruit met zijn allen te vertrekken.

Eenmaal aangekomen is het zoals altijd tijd om af te laden en de auto te laten keuren. Helaas dit maal afgekeurd. Dus snel de punten verbeteren en dan opnieuw keuren. Toen kwam hij er wel door. Gelukkig was het maar iets kleins en was dit zo verholpen.

Toen de cross eenmaal begon was het tijd om te genieten. Gelukkig hoefden we daarna niet veel te sleutelen maar alleen een lekke band te wisselen en de accu deze was helaas leeg. Een kleinigheidje hou je toch zullen we maar zeggen.

De tweede keer ging ook goed. Ook dit maal hoefden we niks te doen. Helaas is was ook deze keer de accu leeg geraakt. De dynamo is kapot waarschijnlijk.

Ook de laatste ronde heeft hij kunnen rijden. Deze keer was de accu gelukkig niet leeg. Wel was de baan zo slecht dat hij allekanten op gleed. Hierdoor is het lastig sturen. Maar ook dat is wel eens leuk om te zien.

Eigenlijk verlopen alle crossen het zelfde echter moet je soms meer sleutelen dan de andere keer. Dit maal hadden we wat meer geluk en konden we mooi kijken en foto’s maken. Voor de foto’s kun je op de onderstaande link klikken. Hier komen in de loop van de week de foto’s op online.

PvOvervest
Sannie Fotografie

Tijdens deze rodeo was er tussen door ook nog bangers. Dit gaat harder dan de rodeo. Bij bangers is het gewoon zoveel mogelijk op elkaar inrijden. Dit had ik nog niet eerder gezien en vond dit dan ook wel leuk om eens te zien. Ook hier hebben we foto’s van gemaakt. Deze kun je ook vinden op bovenstaande link.

We hadden geluk met het mooie weer. Dit is op dit soort dagen ideaal. Helaas voor de rijders is het wat minder. Doordat de grond zo droog is stuift het zand alle kanten op. Ook de toeschouwers hebben daar last van. Tussen door maakten ze de baan nat met water. Dit hielp wel tegen het stuiven maar is niet ideaal om.mee te rijden omdat je snel alle kanten uit glijd.

Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en wil iedereen bedanken die er bij was voor de gezelligheid.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. En ik zie jullie zaterdag met weer een leuk artikel.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *