Dag Januari

De eerste maand van het jaar is al weer voorbij, de maand is voorbij gevlogen. Helaas is deze maand niet zo gegaan zoals ik had gehoopt helaas maar niet getreurd een nieuwe maand brengt nieuwe kansen.

Zoals jullie kunnen zien is mijn blog dipje voorbij en komen er weer artikelen online. Echter moet ik nog even weer mijn ritme terug vinden maar dat gaat goed komen. Ik heb er de volste vertrouwen in dat deze maand een stuk beter gaat worden. Er staan een aantal leuke dingen op de planning om te doen aankomende maand waar ik ontzettend naar uit kijk. 

Maar we blikken nog even terug op de afgelopen maand want wat ik heb ik zoal gedaan tijdens mijn blog dip en hoe ben ik hier doorheen gekomen? 

Ik heb voornamelijk gewerkt de afgelopen tijd eigenlijk. Verder heb ik een verjaardag gehad en een paar leuke film avonden. Afgelopen week was de btw actie bij de Mediamarkt waar bij wij een nieuwe tv hebben gekocht en deze hebben we dan ook mooi in de kamer gezet. Echter vond ik het toen ook tijd om de kamer een beetje te veranderen zo gezegd zo gedaan op naar de IKEA en een aantal spullen gekocht. Hierdoor is er meer rust in de woonkamer gekomen waar ik zeker blij mee ben. Echter heeft dit wel wat meer tijd gekocht dan ik dacht maar dit vond ik niet erg.

Om toch nog  een beetje tot rust te komen en over mijn blog dip heen te komen ben ik bezig gegaan mijn mijn diamond painting. Hierdoor kon ik mij even ontspannen en had ik even tijd voor mijzelf. Schijnbaar had ik dit even nodig om nu weer te kunnen knallen met mijn blog. 

Lieve lezers, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het lezen van mijn artikel. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *