Dagje Efteling

Vorige week woensdag ben ik samen met Carolien een dagje naar de Efteling geweest. Voor mij was dit de eerste keer hier, ik was hier nog nooit geweest. Doordat Carolien bij een Attractie park werk en zij op Studiedag mag bij een ander pretpark zijn wij dus naar de Efteling geweest. Wil je weten wat zo’n studie dag in houd dat moet je even bij haar artikel kijken daar legt zij het allemaal uit. 

Wij zijn vorige week naar de Efteling gegaan. We hadden om 08:00 bij haar afgesproken. Dat betekende voor mij om om 7:30 van huis te vertrekken. Toen in eenmaal bij haar aangekomen was was het tijd om bij haar in de auto te stappen en te vertrekken naar de Efteling. Het is ongeveer een anderhalf uur rijden. Tijdens de reis hebben we even een korte tussen stop gehad om de benen te strekken en even te roken. Daarna was het weer tijd om door te gaan. Om iets over 10 kwamen we aan bij het park waarna we even een snelle plas pauze hebben gehouden en Carolien de kaartjes kon ophalen zodat wij het park konden betreden. 

Eenmaal binnen zijn we gelijk naar de Droomvlucht gelopen. Hier hebben we ongeveer 5 minuutjes in de rij gestaan voordat we de attractie konden betreden. Ik kan niet anders zeggen dan wat een prachtige attractie is dit. Over elk klein detail is nagedacht en overal waar je kijkt zie je iets.

Na de droomvlucht zijn we door gegaan naar de Villa Volta, deze attractie vond ik iets minder leuk. Ik werd al snel misselijk en kan hier dus totaal niet tegen. Ondanks dat ik wist dat we niet over de kop gingen voelde ik me niet zo lekker. Haha geen attractie voor mij dus. De volgende keer sla ik deze wel over. 

Hierna zijn we naar Carnaval Festival gegaan. Dit was ook een leuke attractie om te zien. Ik kan mij goed voorstellen dat kinderen dit helemaal geweldig vinden. Alleen de muziek al word je erg vrolijk van. Zeker een aanrader. Na Carnaval Festival zijn we doorgelopen naar Symbolica. Dit was ook zeker een mooie attractie waar overal over nagedacht is. Ik moet zeggen dit park is tot nu toe echt prachtig en overal is over nagedacht ook buiten. 

Hierna was het tijd om even wat te gaan eten bij Polles keuken. Wat een ruime keuze aan pannenkoeken heb je hier zeg. Wat je ook wil je kunt het krijgen. Ik had een pannenkoek met kaas en spek. Deze heb ik niet helemaal op gegeten voor mij was hij iets te groot haha maar zeker de moeite waard. De aankleding van dit restaurant is ook prachtig en onwijs gezellig. 

Na het eten was het tijd om het sprookjes bos in te gaan. Dit is zo ontzettend leuk om te zien. En veel sprookjes kwamen toch weer naar boven. Ook de kinderen die rond liepen reageerden er zo ontzettend leuk op. Na het sprookjesbos zijn we nog naar de Diorama, stoomtrein, Efteling museum, Droomvlucht, Pagode, gondeletta en monorail geweest. inmiddels was het al weer aardig laat en zijn we langzaam aan naar de uitgang gelopen. Bij de uitgang zijn we nog even het winkeltje in gelopen waar ik een leuk kaartje heb gekocht voor in mijn plakboek. 

Daarna was het al weer 18:00 uur en tijd om naar huis te gaan.Op de terug weg zijn we nog even naar de mc Donalds geweest en toen vervolgden we onze reis naar het huis van Carolien. Eenmaal daar aangekomen ben ik gelijk in mijn eigen auto gestapt om naar huis te gaan. Inmiddels was het al weer 21:00 uur en was ik best kapot. Helaas werd ik deze avond nog een beetje ziek waardoor ik optijd naar bed ben gegaan want de volgende dag moest er weer gewoon gewerkt worden. 

Liefs, 
Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *