Dagje Urbexen

Afgelopen zondag ben ik een dagje op stap geweest met mijn broer. Deze dag gingen we samen urbexen in Belgie. Ik heb met hem meerdere locaties bezocht. In dit artikel neem ik jullie mee naar de verschillende locaties waar wij zijn geweest. En hoe de dag een beetje is verlopen. 

De dag begon al vroeg. Om 5 uur ging mijn wekker en om half 6 zijn wij vertrokken onderweg naar Belgie. Rond 7 uur zijn we even gestopt bij een mc Donalds om wat te eten en te drinken. Daarna zijn we weer in de auto gestapt om onze weg te vervolgen. 

Rond 9:30 waren we bij de eerste locatie aangekomen. Dit was een ondergrondse grot. Hier hebben we een aantal mooie foto’s gemaakt. Toen we hier klaar waren zijn we naar de tweede locatie gereden.

De tweede locatie was een verlaten hotel. Hier hebben we een redelijke tijd foto’s gemaakt Rond 13.00 zijn we hier weer weg gegaan. 

Op naar de derde locatie. Dit was een verlaten glas fabriek. Hier hebben we meer dan twee uur rond gelopen en een hoop mooie foto’s gemaakt. Helaas waren ze hier al langzaam aan een beetje aan het slopen wat ik persoonlijk erg jammer vind. 

Op naar de vierde locatie. Dit was een locatie die wij onderweg waren tegen gekomen. Hier hebben we niet heel lang gelopen. Hier heb ik ook een paar mooie foto’s gemaakt. 

Na deze locatie wouden we nog een kerk bezoeken maar helaas konden we hier niet in. Dan maar op naar de volgende.Aan de overkant zat nog een oud vervallen huisje. hier zijn we gouw even naar binnen gegaan. Dit gebouw stond eigenlijk een beetje op instorten hier heb ik een paar foto’s gemaakt met mijn telefoon.Toen we hier klaar waren wouden we nog een andere kerk bezoeken maar ook deze was helaas niet toegankelijk. Toen gingen we door naar de laatste locatie. Deze was tevens op de weg naar huis. 

Helaas was deze locatie niet zo heel mooi omdat hij vol stond met oude meubels en spullen. Van deze locatie heb ik dan ook maar een paar foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dit gebouw was vroegen een  inrichting voor kinderen.

Na deze locatie was het tijd om naar huis te gaan. We waren best moe en het was al een lange dag. Onderweg naar huis hebben we nog even een korte pauze gehad en toen weer door. Iets na 22:00 waren we terug bij mijn ouders. Hier heb ik nog even wat gedronken en gekletst en toen ben ik naar huis gegaan. Ik was zelf rond 23:30 thuis. 

Het was een lange dag maar zeker een erg leuke dag. Ik kijk hier met plezier naar terug. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dagje met mij mee te gaan. 

 

Advertentie:

1 Reactie

  1. Wat super vet! Ik heb dit altijd al zo graag ooit eens willen doen! Maar waren deze gebouwen dan gewoon toegankelijk? Want ik hoor helaas zo vaak dat alles verboden toegang is, terwijl ik er graag eens heen zou gaan. Ik heb zoveel vette gebouwen al gezien namelijk!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *