Product Review – Decubal

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een artikel over een hand crème en een lippenbalsem van het merk Decubal. Deze producten heb ik afgelopen zomer mogen ontvangen tijdens een winactie.

Het merk Decubal kende ik nog niet. Ik had hier nog nooit over gehoord en was eigenlijk wel benieuwd of het echt zou werken. De handcrème is speciaal voor de droge en gevoelige handen. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten nemen mijn handen heel moeilijk handcrème op. Vaak blijven deze producten echt op mijn huid liggen en trekken ze niet. Hierdoor test ik ook niet snel een handcrème.

Echter is deze van decubal zeker een aanrader mocht je hier ook last van hebben. bij mij trok deze wel in. het duurde wel iets langer dan mijn huidige handcrème maar dit vind ik niet erg. Daarnaast is deze handcrème ook nog parfum en parabenen vrij. Dit is ook zeker een plus punt waardoor hij voor veel meer mensen geschikt is.

De lippenbalsem vond ik zelf wat minder en is voor mij geen favoriet. De lippen balsem is erg dik waardoor hij niet lekker aanvoelt op de lippen, hij blijft ook erg vettig en plakkerig, hier ben ik geen voorstander van. Het voordeel van deze lippenbalsem is dat hij wel parfum en parabenen vrij is. Daarnaast geeft hij ook nog een beetje bescherming tegen de zon omdat hij spf 15 bevat.

De verpakkingen van beide producten zijn simpel maar duidelijk, je kunt goed zien waar ze voor zijn. Ze hebben nog veel meer producten en de Rode verpakkingen zijn voor de body en de groene voor het gezicht. hierdoor kun je duidelijk zien voor welk deel van het lichaam het eigenlijk is. Nu heb ik maar twee producten maar mocht je er meer hebben kun je hierdoor dus duidelijk zien waarvoor het is.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik kan zeker zeggen dat ik over de handcrème te spreken ben. van mij mogen ze aan de lippen balsem nog wel iets doen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *