Dm Shoplog December 2016

Lieve lezers, In de maand december ben ik naar Duitsland geweest, hier doen wij eind van het jaar altijd boodschappen. We zijn toen ook naar de dm geweest in Duitsland. Hier heb ik een paar producten gekocht die ik graag met jullie wil delen.

Ik was voor het eerst bij de dm, ik heb hier niet zo heel lang gewinkeld omdat we nog naar meer winkels gingen. En anders werd het te laat. Ik heb een paar producten gekocht die ik vandaag met jullie deel.

Als eerste de lenor un stoppables in de roze variant. Dit is wasmiddel/wasverzachter in 1.

Daarnaast heb ik nog een gezichtsreiniger gekocht, deze is voor de gevoelige huid.

En als laatste een bodylotion in de geur meloen. Deze fles en geur sprak mij heel erg aan. ik heb niet veel geuren geroken omdat hier de tijd niet voor was.

Als laatste had ik ook nog een zak kattengrind gekocht. Hier heb ik echter geen foto van omdat ik deze gelijk nodig had en het te laat was om daar een foto van te maken.

Dit was eigenlijk alles wat ik had gekocht bij de dm. Ik wil er nog een keer weer heen gaan en dan wat meer kopen de producten van balea het huismerk van de dm zijn zo goedkoop. Ik hoop dat deze producten bij goed bevallen.

Bedank voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie een aanrader van de dm? Wat moet ik de volgende keer zeker meenemen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *