Doelen 2017

Lieve lezers, Het is al weer bijna 2017, Het jaar is voorbij gevlogen. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen/wensen voor volgend jaar delen.

Het is al weer het einde van het jaar. Een jaar met ontzettend veel mooie momenten. Zo heb ik afgelopen maand mijn eerste pers event gehad. Bestaat in januari mijn blog al weer een jaar. Ben ik ontzettend blij met jullie allemaal als mijn volgers en lezers.

Natuurlijk heb ik ook doelen en wensen voor aankomend jaar. En deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Als eerste hoop ik dat jullie allemaal mijn blog zullen blijven volgen, ik hoop nog veel mooie artikelen te mogen maken. Hoop ik dat mijn blog mag blijven groeien en natuurlijk dat ik er veel plezier in blijf houden. Dat is natuurlijk het belangrijkste van allemaal. Het is immers een hobby van mij. En niks zou dit kunnen veranderen.

Heb ik nog meer doelen? Nee eigenlijk niet. Gewoon genieten van het leven en mijn blog. Een Goede balans vinden tussen werk, hobby en alle andere dingen er om heen.  Ik hoop ooit nog meer bloggers en lezers te kunnen ontmoeten. Want wie lezen er eigenlijk mijn artikelen? Zijn er nog wensen die mijn lezers hebben? Hier ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

Lieve lezers, Bedankt voor dit prachtige jaar. Ik wens jullie een hele mooie en goede jaarwisseling. Mochten jullie nog tips en ideeën hebben voor mijn blog laat het dan weten in een reactie of stuur mij even een mail.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *