Einde Seizoen Vrijwilligerswerk

Lieve lezers, Afgelopen vrijdag was de laatste dag van het seizoen van mijn vrijwilligerswerk. Het seizoen is weer voorbij en dat houd in dat ik de vrijdag weer vrij heb. in dit artikel ga ik niet teveel met jullie praten. maar wil ik jullie alle foto’s laten zien met de werkjes van de kinderen.

Ik heb afgelopen vrijdag van bijna alle werkjes een foto gemaakt. Dit om jullie een indruk te geven wat mijn vrijwilligers werk zoal inhoud. Dit jaar was het jaar anders dan anders. Maar de kinderen hebben ontzettend leuke dingen gemaakt. Een aantal van deze foto’s worden gebruikt als voorbeeld voor volgend jaar. In november start het nieuwe seizoen weer.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen en vooral kijken van mijn artikel. Ik wou in dit artikel niet te veel vertellen maar ik wou  jullie graag de werkjes van de kinderen laten zien.

« 1 van 4 »

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *