Eindelijk gestopt

Sommigen van jullie die mij persoonlijk kennen weten dat ik een soort van verslaving heb aan energie. Maar dit is niet langer het geval want ik heb het roer omgegooid en ben gestopt met het drinken er van. Hoe ik dit heb aangepakt en heb gedaan kunnen jullie vandaag lezen.

Veel mensen zullen zeggen ach dat is toch makkelijk pak gewoon wat anders. Echter is het niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Voor mij was het een gewoonte die ik moest doorbreken. Ik deed altijd mn koelkast los en pakte een blikje. Gewoon omdat het makkelijk was. Ik nam altijd 1 of 2 blikjes mee naar werk soms zelfs wel meer. Gewoon omdat het makkelijk was en ik het lekker vond.

Ik heb niet van de 1 op de andere dag gezegd ik stop. Dit leek me voor mij niet haalbaar maar ben begonnen met afbouwen. Tot vorife week town ik iets had van. Nee ik stop. De eerste dagen waren best heftig moet ik bekennen. Ik had last van hoofdpijn en voelde me snel moe. Maar hier moest ik doorheen dat wist ik. Ik ben er nog lang niet maar ik heb de eerste week overleefd dus zou het wel moeten lukken. Het is gewoon een kwestie van volhouden l.

Ik merkte op dag 3 en 4 wel dat ik er egt zin in had. Maar ik heb mezelf er toen toe gezet om het niet toe doen. Inmiddels ben ik een week gestopt en merk ik wel dat ik er eigenlijk geen zin meer in heb. De automatisme begint nu te worden van iets anders pakken en hier voel ik me zeker prettig bij.

Maar zoals ik boven beschreef ben ik er natuurlijk nog niet. Ik denk dat als ik nu een blikje zou drinken ik heel snel terug zal vallen. Ik hoop dat ik het in de toekomst gewoon kan drinken voor zo een keer. Op langw dagen bijvoorbeeld.

Liefs,

Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *