En toen liep alles anders

Gisteren hebben jullie kunnen lezen op mijn Facebook pagina dat er de afgelopen week geen artikelen online zijn gekomen. Vandaag zou ik hier over een update geven wat er aan de hand was dat er geen artikelen online waren gekomen. Echter is deze middag alles weer veranderd en ben ik eigenlijk weer terug bij af. Vandaag zal ik jullie meenemen door mijn week. 

Afgelopen maandag kon ik eindelijk weer aan het werk na een maand bij huis te hebben gezeten. Ik ging eindelijk fulltime aan het werk en dit zou voor langere tijd zijn. Echter kunnen jullie aan de zin al lezen dat dit dus maar van korte duur was. Vrijdag middag kreeg ik te horen dat dit helaas zou beëindigen. Dit kwam totaal onverwacht. Het lag niet aan mij zeiden ze omdat ik gewoon goed mijn werk had gedaan. 

Echter doordat ik onverwachts toch fulltime aan het werk was gegaan en geen artikelen had ingepland, was er niks online gekomen. In de avond uren was ik namelijk druk met het huishouden boodschappen etc. Waardoor ik helaas geen tijd had om artikelen te maken. Nu ik dit artikel maak is het vrijdag avond en heb ik eindelijk even tijd om wat voor mezelf te doen en bezig te gaan voor mijn blog. 

Echter doordat het vooruit zicht was dat ik voor een lange periode aan het werk zou gaan was ik hier dus op ingesteld en waren we alles aan het plannen om toch een patroon te krijgen in het werk en huishouden en alles er om heen. Dit is dus helaas niet meer nodig. En vanaf dinsdag zal ik dan ook weer gewoon gaan solliciteren en opzoek gaan naar iets voor wel een lange tijd. Ik wil namelijk gewoon fulltime aan het werk. 

Echter wil ik de komende paar dagen wel even wat meer vooruit proberen te werken zodat dit niet weer voor komt. Dit omdat werk soms van de een op de andere dag kan veranderen. Dit is natuurlijk niet erg en alleen maar positief maar dit heeft dan wel gevolgen voor jullie. 

Lieve lezers, Ik hoop dat de toekomst een stuk beter word en ik ga hier zeker mijn best voor doen. Nu jullie dit artikel lezen ben ik met een aantal leuke meiden een dagje weg. Hier kunnen jullie binnenkort meer over lezen want ik denk dat ik van deze dag een leuke picturepallet ga maken voor jullie. Ik hoop dat ik dit in de toekomst weer wat vaker kan gaan doen voor jullie. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *