Product Review – Essence Foundation 20 soft nude

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een review. Zoals jullie inmiddels wel zullen weten heb ik in december een ontzettend leuk beauty pakket mogen winnen. Vandaag review ik weer één van deze producten.

Vandaag review ik voor jullie de foundation van essence. De kleur die in mijn pakket zat is de kleur 20 Soft nude. De kleur is iets donkerder dan mijn eigen kleur. Maar ik vind het niet storend. Eigenlijk ziet het er wel mooi uit. Ik denk dat hij straks in de zomer nog mooier zal zijn. En daarom bewaar ik de rest even voor het mooie weer. Anders is hij rond deze tijd al weer op. De verpakking is zoals we hem gewend zijn van essence, niet echt spannend of mooi vind ik persoonlijk. De foundation werkt door middel van een pompje dit vind ik persoonlijk erg fijn werken.

 

De foundation heeft een lichte oranje ondertoon. Echter zie je dit niet terug als hij eenmaal is aangebracht. Doordat de kleur iets donkerder is moet ik er wel goed op letten dat ik mijn oren mee neem en het goed in de haargrens aanbreng. Deze plekken wil ik nog wel eens vergeten tijdens het aanbrengen.

Ik breng de foundation aan met een beauty blender. Persoonlijk vind ik dit erg fijn werken en ook met deze foundation werkt hij prima en makkelijk. De foundation blend makkelijk uit en brengt snel en egaal aan hier door. Ik heb het ook met een kwast geprobeerd maar dit bracht voor mijn gevoel minder goed en egaal aan.

Al met al is het een goede foundation. Nu alleen nog even wachten op het mooie weer zodat ik iets bruiner ben en hij pas nog beter en mooier bij mijn huid.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe brengen jullie je foundation aan?

Advertentie:

2 Reacties

  1. Deze heb ik ook eens gebruikt, maar was veel te donker. Ik geloof wel dat ik m fijn vond. Ik heb een neppe beautyblender van Ebelin en een buffing kwast. Allebei werken ze heel fijn!

    • Klopt hij is ook aan de redelijk donkere kant, vooral als je best bleek bent. Maar vaak in de zomer ben ik wel wat bruiner en zal hij beter bij mijn huid passen.

      Zelf heb ik ook geen echte beautyblender ik heb een dupe van het merk yes love. Deze vind ik persoonlijk erg fijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *