Even kletsten #1

Lieve lezers, vandaag wil ik eens wat anders doen op mijn blog. De laatste tijd komen er veel beauty artikelen online, ik hoop wat meer persoonlijke/lifestyle artikelen te maken voor jullie.

Vandaag is er daar één van. Vandaag wil ik even gewoon met jullie kletsen want wat gebeurd er eigenlijk zoal buiten mijn blog om. De ene week kom ik uren te kort en de andere week heb ik even wat extra tijd. Hoe dit kan is voor mij een groot raadsel haha plannen is niet mijn sterkste punt moet ik bekennen.

Afgelopen week was een week dat ik eigenlijk tijd te kort kwam. Maandag heb ik mijn auto weg gebracht voor apk. Want ja helaas dit moet elk jaar weer gebeuren. Dinsdag kon ik hem gelukkig weer ophalen. Helaas wel zonder apk want hij was afgekeurd, je kan er voor kiezen om alles bij de garage te doen maar als je zelf wat kan of iemand die je kent kan dit al veel kosten schelen. Hier heb ik dan ook voor gekozen, maar dit kost wel extra tijd natuurlijk. Zo ben ik bijna elke dag bezig geweest voor en met de auto. Daarnaast gaat het huishouden, werk etc ook gewoon door dit was voor mij nog al passen en meten. Maar de auto is weer klaar en maandag kan ik bellen voor een nieuwe afspraak voor de herkeuringen.

Ik had ook al een hele tijd een sticker liggen voor op mijn auto, echter kwam dit er nooit van maar afgelopen zaterdag heb ik dan eindelijk de tijd gemaakt om deze er op te plakken. Ik ben er zeer blij mee het maakt je auto toch net weer wat anders.

Ondertussen heb ik ook nog ruimte kunnen vinden om een aantal artikelen te maken. Ik hoop zondag, voor mij morgen wat meer artikelen te kunnen maken en vast in te plannen want mijn weken worden steeds chaotischer en het vooruitzicht is ook druk. Zo moet ik in mei op werk diensten over nemen waardoor ik rond de 30 a 40 uur ga maken. Het is dan wel fijn als er al wat artikelen klaar staan. Dit zijn dan ook mijn plannen voor de komende weken.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie ook wel eens weken dat jullie tijd tekort komen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *